8 yıllık hasret son buldu

Murat Boz, 8 yıl sonra yayınlayacağı yeni albümünü doğum gününe yetiştirdi. "3" adını taşıyan ve öncesinde 3 şarkıyı teaser olarak dinlettirdiği albümün çıkışı "Çok Sevdik"le oldu. Şarkı Boz hitleri arasına girecek gibi...

Murat Boz, "Derin Mevzular, "Gözdeki Maviye", "Aşkın Darağacı" gibi sevilen şarkılarının ardından "3" albümünün dördüncü şarkısı "Çok Sevdik" ile çıkış yapıyor. Söz ve müziği Emrah Karakuyu, aranjesi ise Ozan Bayraşa imzası taşıyan şarkı, albümün de ön plana çıkanı.
Şarkıcı, 8 sene aradan sonra çıkardığı 14 şarkılık ilk albümün hakkını veriyor. Onur Özdemir imzalı "Adın Orada", Gökhan Türkmen ve Mert Carim'in yazdığı "Yollarda Kayboldum", Özlem Güneykaya imzalı "Bi' Kerecik" albümün öne çıkan diğer parçaları. Albümün en güzel yanı yine Türk enstrümanlarıyla yapılan düzenlemelerinin yanı sıra tamamen pop düzenlemelerle de bizi karşılıyor olması.
Emrah Karakuyu, Özlem Güneykaya, Onur Özdemir, Gökhan Türkmen, Mert Carim, Günay Coban, İzzet Özdoğan gibi isimlerle çalışan Murat Boz, albüm için de kesenin ağzını açmış.
Uzun zamandır üstünde çalıştığı albüm sonrası Murat Boz'un sahnelere dönmesi ve hep bir ağızdan şarkılarının söylenmesi an meselesi.

NE DİNLEDİM

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

M Lisa- "Damlalar"
Kalben- "Hatıraların Gölgesi"
Sena Şener- "Affettim Herkesi"
Son Feci Bisiklet- "Telefon"

DİKKAT ÇEKENLER

Leyan Senay, ilk single'ı "Bluetiful"u yayınladı. Senay, söz ve müziği kendisine ait olan şarkıda davulculuğunun yanı sıra vokal yeteneğini de gösteriyor. Senay, Doğu-Batı müziğini sentezlediği ilk single'ında tam bir müzisyen şarkısı ortaya koyuyor.
Zeynep Bastık, söz ve müziği Mabel Matiz'e ait "Lan" şarkısını yayınladı. Düzenlemesi Bahti Sutekin'e ait şarkı, haftanın tekrara aldığım yegâne eserlerinden. Mabel Matiz imzası belirgin bir şekilde belli olduğu kadar Bastık'ın sesi de bu şarkıya öyle yakışmış ki iş birliklerinin devamı gelsin istiyor insan.