Ankara umut tazeledi...

Önceki akşam Ülke TV'de yayındaydık. Yayın sonu Ak Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan aradı. Yarın mitingimiz var. Miting alanındayız. Buyurun gelin bir çay içelim dedi. Gazeteci dostlarımız Zafer Şahin ve Emin Pazarcı ile beraber Altındağ Belediyesi Millet Bahçesine gittik.

Hava soğuktu. Kar yağıyordu. Bir varilin etrafında yanan ateşte ısındık. İl başkanı, teşkilat başkanı, gençlik kolları oradaydı. Bir miting sadece konuşmalardan ibaret değil. Sahanın hazırlanması, vatandaşların davet edilmesi, sahnenin kurulması önemli.

İl başkanına yarın kar yağarsa ilgi az olur dedim. Hakan Başkan niyet hayır akıbet hayır dedi. Biz tedbir alalım takdire mani bulmayalım dedi. Gerçekten arkada büyük bir ekip var. Neyse ki korkulan olmadı kar yağmadı. Ama soğuktu. Ankara'da muhteşem bir katılım oldu. Ankaralı akın akın geldi. Ankara'nın 25 ilçesinden halkımız buraya geldi. Ankara hizmete susamış.

Cumhur İttifakı adayı Turgut Altınok'un harika projeleri var. Emekliye 5 bin TL, öğrencilere burs, 80 km metro hattı yapılması gibi projeleri büyük ilgi görüyor. Mansur Yavaş zamanında 58 km metro sözü vermişlerdi. 5 cm metro yapılmadığını belirtti Altınok.

Suyu köylerde 50 kuruşa vermek büyük bir devrim. En büyük hizmetlerden birisi emekliye bedava ulaşım. Tüm emekliye ayrım yapmadan bedava ulaşım hizmeti verilecek. Ankara'da son yıllarda trafik alanında ciddi sıkıntılar yaşanıyor. Altınok hem metro ile hem de kavşak ve yeni yol çalışmaları ile trafiği rahatlatacak.

Yine Ankara suyu içilmiyor. Altınok en kısa sürede içilebilir su vaadinde bulundu. Ankara gerçekten hizmet alacak. Yavaş seçimlerden önce yüz tane söz vermiş. Verdiği sözlerin hiçbirini yapmamış. Seçimden seçime gitmiş ilçelere. Söz vermiş yapmamış.

Altınok'un en önemli sözlerinden birisi de APO Bey diyenleri kınıyoruz dedi. Mansur Yavaş'ın Apo Bey sözlerine tepki koydu. Üç beş belediye ve meclis üyesi almak isteyenlerin memleketi PKK'ya peşkeş çektiklerini söyledi. HDP'nin Mansur Yavaş'ı desteklediğini söyledi. Teröre geçit vermeyeceklerini belirtti.