Ankara il ne yapıyor

Yerel seçimlere 10 gün kaldı.

Heyecan giderek artıyor. Şehirler kendisini yönetecek isimleri belirleyecek.

Ülkemizin en iyi yaptığı işlerden birisi de seçimler. Çok partili hayata geçtikten sonra aralıksız sandığa sahip çıktık. Sandık bu ülkenin namusudur. Sandıktan hangi parti çıkarsa çıksın başımızın üstüne dedik.

Bedeli ödenmiş bir seçim ve demokrasimiz vardır. Rahmetli Menderes ve iki bakan bu uğurda idam edilmiştir. Ülkenin her yanında olduğu gibi Ankara'da da seçimler heyecanla sürüyor. Cumhur İttifakı Adayı Sn. Turgut Altınok güzel projeleri ile halkın önüne çıktı. Bu projeler büyük heyecan uyandırıyor. Başkan beyin projeleri güzel.

Ancak sadece projelerle bu iş yürümez.

Aynı zamanda teşkilat çalışması da gerekir. Bu yazımda, Ak Parti Ankara İl Başkanlığı neler yapıyor; o konuları ele alacağım. İl Başkanı Sn. Hakan Han Özcan'la konuştum. Başkan seçimler konusunda deneyimli bir isim. 6 yıldır il başkanı. Bu konuda hayli tecrübesi var. Sordum başkan Ankara'da seçimler nasıl gidiyor. Alacak mısınız dedim

Başkan hem heyecanlı hem de ihtiyatlı. "Şu an seçimler kıran kırana gidiyor. İlk başlarda geride başladığımız seçimi Turgut Bey'in projelerini açıklamasıyla beraber öne geçme imkanımız oldu. Rehavete kapılmamalıyız. Şu an başa baş denilecek bir durumdayız. Ancak bu hafta gözle görülür bir yükseliş gördük. Öne geçtik. Nasipse 31 Mart akşamı ipi göğüsleyeceğiz" dedi.

Şunu peşinen belirteyim. Ak Parti Ankara il teşkilatı gençlik kollarıyla, kadın kollarıyla, ana kademesiyle sahada çok çalışıyor.

Başkan'a sordum "teşkilat çalışması nasıl gidiyor motive oldunuz mu" dedim.

Hakan başkan "hem teşkilatımız hem milletvekillerimiz hem de belediye başkanlarımızla iyi bir ekip olduk. Gece gündüz sahadayız. Milletvekillerimiz çok yoğun çalışıyor" dedi. Gerçekten ben de görüyorum. Başta il başkanı olmak üzere Ak Parti Ankara teşkilatı ciddi bir çalışma içerisindeler. Bu seçimleri kazanacaklarına inançları tam.

Bu arada Ak Parti Ankara Milletvekili Zehranur Aydemir ve Zeynep Yıldız'ı ben sahada çok görüyorum. Sosyal medyadan güzel paylaşımlar yapıyorlar.

Bu genç kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Heyecan ve dava şuuru ile çalışıyorlar. Diğer vekiller de yoğun sahada çalışıyorlar.

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin Bey'in televizyonlara çıkması çok isabet oldu. İki haber kanalında güzel açıklamalar yaptı. Fatih Şahin gibi genç ama tecrübeli isimlerin sahada olması çok iyi oldu.

Yine Osman Gökçek kardeşimize bir pencere açmak isterim. Osman Gökçek hem televizyonlarda hem de sahada ciddi çalışıyor. Yaptığı güzel tv programları tabanda karşılık buluyor.