Hollywood yıldızı gibi

Dzeko, senaryosu sağlam bir Hollywood filminde kendi hayatını beyaz perdeye aktarıyor gibi. Bundesliga'dan Premier Lig'e kadar Avrupa'nın en büyük liglerinde nefis bir kariyer inşa eden Boşnak yıldızın Şampiyonlar Ligi finalinin ardından Fenerbahçe'ye gelip maç ayırmadan ilk günkü heyecanıyla oynaması gerçekten hayli ilham verici.

Haberin Devamı

Dzeko'nun temposu ilk yarıda kendi standartlarının altında seyredince pozisyonlarda hayli cömert görünse de 2 dakikaya sıkıştırdığı 2 gol nasıl büyük bir gol ustası olduğunun kanıtı gibiydi. Fenerbahçe'nin Kadıköy'de alev alanları arasında Tadiç ve Ferdi de vardı. Tadiç takımın en alfası olmasının yanında büyük de bir profesyonel. Kendine çok iyi bakıyor, her zaman fit her maça hazır. Oynadığı her bir dakikanın hakkını veriyor. Trnava'ya karşı Ferdi'nin kilidi açan golünü hazırladı, penaltıdan golünü attı, pozisyonların başlangıç noktalarında topun yönüne karar verendi.

Yardımcı oldu..

Sanırım bu kez eminiz Ferdi kesin kariyer sezonunu oynuyor. Perreira döneminden bu yana her geçen sezon biraz daha iyisini yaptığı için her yıl biraz daha gelişiyor. Trnava önünde sol bekten hücuma çıkışları maçın kilidini açmaya yardımcı oldu. Konferans Ligi yeni kurulmuş olmasına rağmen üçüncü yılında da nefis hikayeler biriktiriyor. Nordsjaelland gruptan çıkan rakiplerinden birine 7 diğerine 6 gol attığı turnuvadan elenerek sanırım bu yılın unutulmazı olarak kupanın tarihindeki yerini aldı.