Futbol sihirbazı

Geçen hafta derbide sadece 13 kez topla buluşan Icardi, Konya deplasmanında bir futbol sihirbazı olduğunu gösterdi doğrusu. Attığı 2. golü tasarlaması, topukla vuruşu ve Adil'in ağlara giden topa şaşkın bakışı sanırım uzun süre hatırlanacaktır.

Haberin Devamı

Galatasaray için Karagümrük maçının 40 dakikasıyla Fenerbahçe derbisinin tamamı bu sezonun en kötü performanslarından ikisiydi. Okan Buruk'un Konya deplasmanında işi sıkı tutması için sebepler iki haftada kendiliğinden oluşmuştu bile. Ziyech'in kart cezası Kerem Aktürkoğlu'na yeşil sahanın kapısını açarken Demirbay'ın yerine Berkan'ı tercih etmek Okan Buruk'a orta sahada dinamizm kazandırdı. Konyaspor'un küme düşme hattındaki kritik durumunun motivasyon kaynağı olması yeterli görünmedi zira Galatasaray öyle bir baskıyla başladı ki ilk yarı neredeyse yanına yaklaştırmadı rakibini. Icardi'nin tek golü vardı, lakin Galatasaray'ın asıl olayı Konyaspor'u Muslera'nın yörüngesini hiç getirmemiş olmasıydı.

Golü tasarladı

Geçen hafta derbide sadece 13 kez topla buluşan Icardi, Konya deplasmanında bir futbol sihirbazı olduğunu gösterdi doğrusu. Attığı 2. golü tasarlaması, topukla vuruşu ve Adil'in ağlara giden topa şaşkın bakışı sanırım uzun süre hatırlanacaktır. Arjantinli hem şampiyonluğun en büyük pay sahiplerinden oldu hem de Türkiye Süper Ligi gol krallığını kazandı.