İşte Fenerbahçe bu...

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Fenerbahçe, Spartak Trnava'yı 4-0 mağlup etti, üçüncü girdiği son haftada istediği skoru alarak UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu'ndan lider çıkmayı bildi. Sarı-lacivertli futbolcular kazanması gerektiğinin bilincinde sahaya çıkarken, atabildiği kadar gol atmak ve zirveyi ele geçirmek istiyordu.
Bu nedenle de maça en iyi kadrosu ile başladı. Aradaki kalite farkı da daha ilk dakikadan hissedilmeye başlandı. Sarı-lacivertliler kalitenin yanına tempoyu ve hızlı top çevirmeyi de eklemeye çalıştı. Belli bir süreden sonra bunu başarınca pozisyonlar arka arka gelmeye başladı. İlk yarı golü buldu sarı-lacivertliler ancak çok daha fazlasını kaçırdı.
27'de Dzeko, 33'te Osayi ve 45'te Szymanski çok net fırsatları kaçırdı. 36'da ise Tadic ve Ferdi bağlantısı golü getirdi. Etkili pası alan Ferdi içeri kıvrıldı ve pozisyonu golle tamamladı 1-0. İkinci yarıya da etkili başlayan sarı-lacivertlilerde Dzeko klas bir çalımla rakibini geçti ve yerde kaldı. Kazanılan penaltıyı Tadic gole çevirdi. 48'de direkten kaleci Takac'a çarpan top çizgiyi geçti 2-0.