LGBT bayrağı açtı: Eurovision'da hedef aile, sapkın proje devrede...

İsrail protestoları ve Filistin'e desteğin damga vurduğu Eurovision'u "İsviçre" kazandı kazanmasına ama öylesi görüntüler izledik ki pes artık denilecek cinstendi doğrusu

Sapkın Eurovision'un sistematik yüzü! LGBT'yi böyle gözler önüne serdi. Tüylü ceket ve pembe saten etekle sahneye çıkan İsviçreli Nemo, 591 puan ile Eurovision'da birinciliği kazandı. Eurovision bir müzik yarışmasından tamamiyle çıkmış aile, toplum ve manevi değerlerin hedef alındığı bir organizasyona dönüşmüştür.

Sapkınlıkların dünyada giderek arttığını bu organizasyonda da görmek mümkün. İsviçre adına yarışma kazanan Nemo'nun şarkısı özellikle kamuoyunda çok farklı yorumlansa da, şarkı, kendi "ikilik dışı" (non-binary) cinsiyetini keşfeden şarkıcının hikayesini anlatıyor. Bu nedenle Nemo'nun yarışmayı kazanmasının "çeşitliliğin ve LGBTİ topluluğunun önemli bir zaferi" olduğu yorumları da yapılıyor.

Geçen yılın kazananı Loreen ise, "Eurovision çeşitliliği ve varolmanın farklı biçimlerini kabul eden bir topluluk" yorumunu yaptı.

HEDEF AİLE

Primitifleşen bir dünyaya tekrar geri dönüyoruz maalesef. Giderek ahlak sınırlarında zorbalaşan ve bunu tüm dünyaya zorla kabul ettirmeye çalışan LGBT sapkınlıklarının çok rahat bir şekilde sergilendiği bir gündemle zihinlerimiz meşgul edilmek isteniyor.

Bu edepsizlikler kazanılan 1.liklerle giderek masumane bir havaya sokuluyor. Ve milyonların takip ettiği bir organizasyonda herkesin gözü önünde sergilenmekten çekinilmiyor.

İşte LGBT denilen sapkınların da tam arayıp bulmak istedikleri ve gençliği zehirlemek için kamuoyunu çok iyi kullanabilecekleri bir alan Eurovision Zaten çok iyi biliyoruz ki burada yapılan bir yarışma değil ülkeler arası menfaatlerin dünyaya ilan edilmesiyle oluşan bir siyasi platforma dönüşen bir yapı
Birbirini seven ülkelerin birbirlerine şarkıya bakmaksızın kayıtsız şartsız puanlar dağıttığı bir ortamdan söz ediyoruz. Tabi ki sapkınlıkların ardı arkası kesilmezken bir de 2024 Eurovision'a damga vuran olay kuşkusuz Barbar devlet İsrail'e yapılan protestolar zinciri

İsrail'in 375 puanla beşinci olarak tamamladığı yarışmada, Finalde sahne alan İsrailli şarkıcı Eden Golan'ın performansı boyunca seyircilerce yuhalandığı ve "Özgür Filistin" sloganlarının atıldığı videolar sosyal medyada geniş yer buldu.

İsrail sunucusunun ülkesinin jüri oylarını sunmak için arenaya canlı bağlandığı sırada da protesto ıslıkları ve yuhalama sesleri yükseldi. Jüri oyları sırasında protesto edilen bir diğer isim de Avrupa Yayın Birliğinin (EBU) süpervizörü Martin Österdahl oldu. Finale saatler kala EBU'nun, Hollanda'nın temsilcisi Joost Klein'in diskalifiye edildiğini duyurması tepkilere yol açmış ve karardan saatler sonra Norveç'in geçen yılki temsilcisi Alessandra, Filistin'de "soykırım yaşandığını" söyleyerek, finalde ülkesinin oylarını sunma görevinden çekildiğini duyurmuşlardı.