Küresel şeytan ABD! İsrail'e hemen taraf olan ülkelerin başında...

Dünya Rusya-Ukrayna ve Filistin-İsrail krizlerini daha sonlandırmadan şimdi de İran-ABD ve yine barbar devlet olan İsrail üçgenine kilitlenmiş durumda
Özellikle İran dini lideri Ayetullah Ali Hamaney'in elinde keskin nişancı tüfeği ile açıklama yapması sonrası krizin daha da derinleşmesi muhtemel düşüncesi bizlerde hakim iken, İran dün gece İsrail'e yüzlerce kamikaze insansız hava aracı, balistik ve seyir füzesiyle karşılık verdi İran, bazı askeri hedeflerin vurulduğunu, İsrail ise saldırıların çoğunun hava savunma sistemlerince önlendiğini ancak güneydeki bir askeri üsse füze isabet ettiğini duyurdu.

Evet tam burada Irak lideri Saddam Hüseyin'in de ABD'ye meydan okuması ve bu meydan okuması sonrası ise yok edilişini geçmiş dönemlerde yaşadığımızı da bir dipnot olarak unutmamak lazım

Burada İran'ın daha büyük meydan okumalarını her geçen gün seyrediyoruz. Siyonist devlet İsrail ve küresel şeytan ABD'ye karşı meydan okumaları dünyanın dengelerini nasıl değiştirecek hep birlikte izleyeceğiz kuşkusuz ama şunun altını özellikle çizmek lazım, hem İran hem de Irak'ın en temel göstergeleri Müslüman devlet oluşları.

Her iki ülkenin de yıllardır ABD'nin eziyetlerine maruz kaldığını bilmeyen yok ve bu haklı başkaldırış aslında ABD'nin tüm dünyayı kendi çıkarları doğrultusunda yönlendirmesinde saklı

ABD'nin her koşul ve şartta eli kanlı katil devleti savunuyor olması ve İsrail'e karşı göbekten bağlı olması da aslında ABD'nin kukla başkanlarının da hiçbir öneminin olmadığını bizlere gösteriyor

Şimdi öncelikle konuyu yapılan açıklamalarla bir irdeleyelim

İran'ın, Joe Biden yönetimine İsrail ile yaşanacak bir çatışmaya müdahil olmaması gerektiği, aksi takdirde ABD'nin Orta Doğu'daki askeri üslerinin hedef alınacağı uyarısında bulunduğu ileri sürülmüştü.

ABD'de yayın yapan Axios internet sitesinin 3 ABD'li yetkiliye dayandırdığı haberinde, İran'ın İsrail'le yaşanacak bir çatışmaya ilişkin Washington yönetimine birkaç Arap ülkesi aracılığıyla bu hafta başında mesaj yolladığı belirtilmişti.

Yetkililer, İran'ın Arap ülkeleri aracılığıyla yaptığı uyarının, İsrail'e yönelik misilleme saldırısının ardından ABD'nin devreye girmesi durumunda bölgedeki ABD üslerinin hedef alınacağı yönünde olduğunu aktarmıştı.

Tam bu esnada Barbar devlet İsrail, İran'ın Şam'daki büyükelçilik yerleşkesinde yer alan konsolosluk binasına 1 Nisan'da hava saldırısı düzenlemişti. Saldırıda, İran Devrim Muhafızları Ordusu'ndan 2'si general rütbesinde toplam 7 kişi ölmüştü.
İran lideri Ayetullah Ali Hamaney, İsrail'in Şam'daki İran konsolosluğuna saldırısının ülkesinin topraklarına saldırı anlamına geldiğini belirterek, "Kötü rejim bir hata yaptı, cezalandırılmalı ve cezalandırılacak." ifadelerini kullanmıştı.

ABD Başkanı Joe Biden da İran'ın İsrail'e yönelik saldırı tehditleri karşısında Tel Aviv'e "sarsılmaz" şekilde destek vermeye devam edeceklerini belirtmişti.