Kuluçkaya yatan beyler, bayanlar: Ramazan ayı kararı için var mısınız!

Berat Kandilimizi dualarla idrak ettik ve artık geri sayım başladı Başı Rahmet, Ortası Mağfiret Sonu Cehennem Azabından Kurtuluş olan oruç ayı Ramazan-ı Şerife doğru büyük bir heyecanla ilerliyoruz.

Rabbim inşallah hakkımızda Ramazan ayımızı mübarek kılsın

Tam bu esnada geçtiğimiz aylarda da dile getirdiğim şu televizyonların durumunu masaya bir kez daha yatırmak istiyorum. Evet RTÜK tarafından televizyon yayınları öncesi dönen akıllı işaretler malumunuz. Ama artık bu akıllı işaretlerin sıradanlaştığını ve daha kalıcı çözümler getirilmesi taraftarıyım ve en önemlisi de 11 Mart'ta başlayacak olan Ramazan Ayımız için RTÜK'ün bu akıllı işaretlere bir ek daha yapmasını hassasiyetle rica ediyorum. Ramazan ayı için "Ramazan ayına uygun değildir" diye bir akıllı işaret koyulmasını özellikle arzuluyorum. Nedeni şu, evet şimdi bir kaşık suda fırtınalar koparmaya çalışan malum zevat bana saldıracak kuşkusuz ama ekranlarda özellikle gençlerimizin her daim bu denli TV'ye yaklaştığı dönemlerde ahlaksızlığın daniskasını görmelerinin önüne geçilmeli.Ekrana gelmemeli!

İnci Taneleri, Yalı Çapkını, Sakla Beni, Kızılcık Şerbeti gibi dizilerde işlenen: Her ekranda bir erkek iki kadın denklemiyle meşrulaştırılmaya çalışan edepsizliklerin ve yine yasak aşk adı altında sergilenen rezilliklerin de önü mutlaka kesilmeli. Bu söylediğim çare çölde su aramak olarak nitelendirilebilir ama işin ucundan artık başlamak lazım.

Bu tür gençliğe hiçbir şey vermeyen ve daha da ötesi gençliği zehirle enjekte eden bu yayınların başına "Ramazan ayına uygun değildir" akıllı işareti koyulabilirse çok isabetli bir karar olacaktır.

Diyeceksiniz ki, izleme kardeşim git platformlar var sayısız onlara takıl. Ama onlardaki bazılarını hariç tutarak söylüyorum rezillikler de had safhada. Unutmayalım ki, ağaç yaşken eğilir. Böylesi yayınlarla geleceğimizi kurtarmaya yönelik hamleler bütününü inşa etmemiz ne denli doğru olabilir ki..
Şunun da yeri gelmişken altını çizeyim, tamamen Ramazan ayına endekslenerek geri kalan 11 ayımızı da heba etmenin doğru olmadığını da mutlaka hayatımızın bir yerine nakşetmemiz gerekmektedir. Ramazan ayı özelinde bu konuyu değerlendirdiğim için olayı sulandırmak isteyenlere de bu hatırlatmayı yapmakta yarar var.

Evet yine bir Ramazan ayına doğru ilerlerken, ekranlarda