Gençlik ve çocuklar tehlike altında! Sapkınların şeytanca planı

Gün geçmiyor ki, sosyal medya denilen canavar karşısında giderek ezilmeyelim. Evlatlarımızın her daim cep telefonları olsun, tabletler ve bilgisayarlarla kuşatıldığını her geçen gün daha da derinden hissediyoruz maalesef. Evet elimizden ne gelecek gün geçtikçe bunu daha da iyi analiz edeceğiz kuşkusuz ama şunu net olarak söylemek mümkün ki, sosyal medya denilen bu lağım çukuru gittikçe çocuklarımızın yakasına yapışıyor.

Haberlerde mutlaka izliyorsunuzdur, sosyal medyaya atılan anlamsız videolar, orada çıkan gereksiz tartışmalar bütünü ve bunlara bakarak ömürlerini anlamsız bir şekilde harcayan biz insanlar topluluğu

Öyle garip bir iş ki bu sosyal medya denilen anlamsız güruhların oluşturduğu birliktelik Geçtiğimiz günlerde yine sosyal medyada çok izlenen bir video bu kadar da olmaz dedirtti. Açık saçık bir kıyafet giyen takma sakallı erkek bir sapkın, sahnede sema gösterisi adı altında rezillik yaparak sözde sosyal medyanın iliklerine kadar herkesi bu ahlaksızlığa ortak olmaya davet ediyor

Bir gece kulübünde yapılan iğrenç gösteri, izleyenlerin tepkisini aldı. Hangi gece kulübünde çekildiği belli olmayan görüntülerde özel olarak hazırlanmış ve semazenlerin giysisini andıran bir kıyafet ile erkek bir sapkın sahnede oynuyor. Aksesuarı tamamlamak için takma sakal da takılmış. İzleyenleri cinsel içerikli koreografisiyle coşturmaya çalışarak sahnede sema gösterisi yapıyor ve bir şekilde de LGBT'cilere selam çakmaya devam ediyor. Burada asıl amaç sosyal medya diye pompalanan sözde özgürlükçülerin oluşturduğu ve sapkınlar tarafından da goygoyun dibine vurulduğu bir sahneden söz ediyoruz

Bu konu hakkında çok büyük çalışmalar yapılıyor elbette, bunlardan biri de ülkemizin gözbebeği olan Milli İstihbarat Teşkilatımız

Milli İstihbarat Teşkilatımız (MİT), resmi internet sayfasında, çocuklara sosyal medya mecralarını güvenli ve dikkatli şekilde kullanabilmesi için neler yapmaları gerektiğine ilişkin uyarılarda bulundu.

MİT'in resmi internet sayfasında "Çocukların Sosyal Medyayı Güvenli Kullanımı" başlığı altında 5 madde sıralandı.

Hesapların gizli tutulması, tanınmayan kişilerle iletişime geçilmemesi, paylaşım yaparken dikkatli olunması, sosyal medyanın güvenli kullanılması ve siber zorbalığa izin verilmemesi başlıkları altında bulunulan uyarılar şöyle:

"Hesabınızı gizli moda alın ve paylaşımlarınızı yalnızca tanıdığınız kişilerin görebildiğinden emin olun. 'Hesap ayarları' bölümünden gizlilik ile ilgili ayarları yapın.
Tanımadığınız kişilerden gelen arkadaşlık ve takip isteklerini kabul etmeyin. Tanımadığınız kişilerden gelen, özellikle rahatsız edici mesajları ailenizle ya da güvendiğiniz bir yetişkinle paylaşın.

Sizinle iletişim kurmaya çalışan kişilerin aslında söyledikleri kişi olmayabileceğini aklınızdan çıkarmayın. Size yapmak istemediğiniz şeyleri yapmanızı söyleyen kişiler ile karşılaşırsanız mutlaka ailenizle paylaşın.

İnternette her şeyin kayıtlı kaldığını unutmayın. Hem kendinizle hem de başkalarıyla ilgili herhangi bir fotoğraf ya da içerik paylaşmadan önce iyice düşünün.
Başkalarının fotoğraflarını izin almadan paylaşmayın.
Doğum tarihiniz, yaşadığınız yer, okulunuzun adı, aile üyelerinin isimleri gibi kişisel bilgilerinizi sosyal medya hesaplarınızda paylaşmayın. Sosyal medya hesaplarınızı güçlü bir parolayla koruyun. Bu parolayı unutmanız durumunda size vermeleri için aileniz dışında kimse ile paylaşmayın.
Her bir sosyal medya hesabınız için ayrı parola kullanın.

Yaşınıza uygun olmayan uygulamaları indirmeyin. Linklere tıklarken seçici davranın, tanımadığınız kişilerden gelen linklere tıklamayın.