Ebrar Karakurt ve Eda Erdem'den uçak ile zehirleme yolu!

Dünyanın gündemi bir o kadar yoğunken, Rusya-Ukrayna krizi tüm hızıyla sürerken, Afrika'daki aç kalan çocukların sayısı gün geçtikçe artarken, Ortadoğu'da müslüman kardeşlerimiz her gün kan ve gözyaşı içinde boğulurken, bizim güzel ülkemizde ise bambaşka bir konu gündemi yine meşgul ediyor.

A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncularından eşcinsel sapkın olan Ebrar Karakurt ve kaptan Eda Erdem Filenin Sultanları diye her gün beyinlere sokulmak istenen zincirleme tamlamasının havasına girmiş olacaklar ki, absürd bir konuyla Türkiye'nin gündemini zehirleme yolunu seçtiler.
Öncelikle olayın detaylarını bir paylaşayım sonra bu iki kendini bilmez hanıma okkalı iki çift lafımız elbette olacak.

A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncularından Ebrar Karakurt ve kaptan Eda Erdem tüm uçuş planlaması ve biletleme süreci federasyona ait olmasına rağmen ekonomi sınıfında ayarlanan Amerika yolculuğu için ülkemizin en değerli markaları arasında olan Türk Hava Yolları'na tepki göstermişler.

Neymiş efendim niye ekonomi sınıfında yolculuk yapıyorlarmış bu arkadaşlarımız. Malum dünyaya business class yolculuğuyla merhaba demişler galiba ki, 13 saatlik ABD uçuşunu neden ekonomi uçuşunda yapmışlar. Bu iki voleybolcunun işte tüm derdi bu Yahu bunlar milli takım armasını taşısa ne olur, taşımasa ne olur Bu ne densizlik, bu ne arsızlıktır Bunun neresinden tutalım, neresini düzeltelim hakikaten şoklar içerisindeyim.

Geçtiğimiz yıllarda bir duvara yazılan "Lezbiyen Ebrar" yazısının fotoğrafını X'ten paylaşan sapkın sporcu, "Ağlayarak duvarlarınıza yazabilirsiniz" yorumunu yapıp bir de pişkince "Gökkuşağı çizmeyi unutmayın" notunu eklemişti. Bu arkadaşımız şimdi ise, 13 saatlik ABD uçuşuna tarifeli uçakla ve ekonomi sınıfında uçmasına öyle bir içerlemiş ki hanımefendi,

"Başka takımlar için özel uçak tahsis etmeye devam, bize gelince ekonomi" diyen Ebrar Karakurt THY üzerinden bir algı operasyonuna girişti. THY'yi etiketleyen Karakurt "13 saatlik Amerika yolculuğumuza economy bölümünde başlamış bulunmaktayız. Çok teşekkürler turkishairlines" yazarak sözde o küçücük beyniyle koskoca bir markayı zedelemeye yönelik hamle yapmış aklınca

Ve yine Ebrar'ın bu çanak tartışmasına Milli takımın kaptanı ve aynı zamanda Fenerbahçe'ye kupa kazandırmak öte, krizlerle yöneten Ali Koç'un adına heykeller diktiği Eda Erdem ise, ""13 saatlik ABD uçuşu başlasın. Fotoğraftaki takım arkadaşlarımızı bulunuz" yazarak THY'yi etiketleyip Ebrar'ın trenine binerek goygoy yapmayı tercih etti..

Bu iki hanımefendiye öyle güzel cevaplar verildi ki, öncelikle THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat bir anda X'in de en çok konuşulan konuları arasına maalesef giren bu konu için şunları söyledi:

"Türkiye Voleybol Federasyonu'na 3 katı bütçe verdik. Federasyonlar THY bütçelerini istedikleri gibi kullanıyorlar, kabin tercihi federasyonlarda. Ekonomi uçuşlarda müsaitse business upgrade ediyoruz. Bugünkü uçuş full doluydu, alanda açılan koltuklarla şuan 3 sporcumuz business uçuyor." ifadelerini kullandı.

Ve yine olayla ilgili Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün de açıklama yaparak, "Gerek ulusal, gerek de global düzlemde sporun ve sporcunun en güçlü sektörel destekçilerinden biri olan markamızın, sponsoru olduğu tüm federasyonlarımız için yıllık uçuş kapasitemiz dikkate alınarak, sene başında belirli bir uçuş planlaması yapılmaktadır. Bu kapsamda gerçekleştirilen biletleme süreçlerine dair tüm detayların sorumluluğu ilgili federasyonlara ait olup, yetkililerince sağlanmaktadır." dedi.

Evet konunun bir ve iki numaralı aktörleri olayı o kadar net açıklamışlar ki, Ebrar ve Eda'nın yaptığı düpedüz pişmiş aşa su katmaktan ibarete dönüyor Yani bu iki hanımefendi de aklınca gündeme gelerek; "kendi cenahlarına bakın biz buradayız ve istediğimize de kim olursa olsun parmak sallarız ha" moduna girmişler.
Ne büyük zavallılık dimi, yani kendi federasyonunuzun yapamadığı bir olayı bile ülkenin en büyük firmasına laf çakarak kendi takipçilerinizin gözünü boyamayı tercih ediyorsunuz. Hakikaten büyük yazıklar olsun Ebrar ve Eda'ya