Yeşilçam'ın mutsuz sonları

Çirkin Ziya'nın (Ziya Çirkin) Beyoğlu'nda sokakta müzik çalarak hayata tutunmaya çalışması...

Sındırgılı Nuri'nin (Nuri Balaban) ayakkabı boyacılığı yapması...
Yadigar Ejder'in (Adnan Ayberk) ölmeden önce Taksim Parkı'nda sabahlamaları...
Bayan Bacak'ın (Serpil Örümcer) kirasını bile ödeyememesi...
En son Necdet Kökeş'in sokağa düşmesi... 6 gündür kafede sabahladığı için fenalık geçirip hastanelik olması...
Örnekler öyle çok ki. Hepsi onlarca filmde oynamış sinema emektarları. Sefalet içinde hayatta kalmaya çalışıyorlar ya da çoktan yorgun düşüp gittiler.
Şimdikiler gibi bölüm başına bavulla para almamışlar. Belli ki kazandıklarıyla ancak günü geçirebilmişler, ne bir birikim yapabilmişler ne de bir ev alabilmişler.
Hepimizin bayıldığı Yeşilçam'ın karanlık yüzü bu.
Kendi öz evlatlarını çarkların arasında ezip bir kenara attı. "Mutlu sonlarını" onlardan esirgedi.
Bari biz esirgemesek. Keşke bir fon falan oluşturabilse, muhtaç durumdakilere yardım edilebilse.

Haberin Devamı

Aldatılmak ne zaman terbiyesizlik oldu

Sinan Akçıl'la birlikteyken aldatıldığı ve bu yüzden ayrıldığını açıklayan Hadise'ye futbol yorumcusu Ahmet Çakar yüklendi de yüklendi: "Kezban, varoş, terbiyesiz, görgüsüz!"
Neymiş efendim, aynı şeyi bir erkek yapsa ortalık ayağa kalkarmış. Mesela deseymiş ki o erkek, "En büyük zevki, sevişirken kırbaç yemekti..."
Neresinden tutsan dökülüyor. Her şeyden önce aldatılmanın, bu yüzden ayrılmanın suç olduğunu, görgüsüzlük veya terbiyesizlik olduğunu ilk kez duyuyorum hayatımda.
Yahu Sinan bile olayın üstünde bu kadar durmadı, Ahmet Çakar'a ne oluyor
Hem sonra aldatıldığını açıklamakla, yatak odasını ifşa etmek aynı şey mi
Hele kırbaç detayı beni benden aldı. Nasıl bir hayal gücüyse artık...

Icardi'ye müstahak

Bir aldatma vakası da Mauro Icardi-Wanda Nara cephesinden.
Wanda Yenge'nin GS'li futbolcuyu Arjantinli rap'çi L-Gante ile aldattığını biliyorduk, şimdi bir de Sivassporlu Keita Balde ortaya çıktı.
Balde'nin eşi, Wanda'nın kocasıyla yattığını, sonra da kendisine fotoğraflar gönderdiğini açıkladı.
Icardi de bu durumu biliyormuş, hatta kendisine Icardi haber vermiş.
Oy oy oy... Bunlar gündüz kuşağı programlarına katılsalar reyting rekoru kırarlar.
Icardi'ye de üzülmüyorum artık.
Bunca yıl böyle bile bile lades dediyse ona da müstahak.

Haberin Devamı

Şenol Hoca-Volkan Hoca

Bodrum FK'nın hocası Volkan Demirel'in, Trabzonspor karşılaşmasında rakibi Şenol Güneş'in elini sıkmadan havada bırakması tartışılıyor.
Sebep, depremin daha 12, 13'üncü gününde Şenol Hoca'nın "Hatayspor maça çıkabilir" açıklaması.
Daha Christian Atsu enkaz altından çıkarılmamış bile... Volkan'ı da haklı bulan var, Şenol Güneş'i de.
Depremde bölgede görev yapmış bir gazeteci olarak ben elbette hiç düşünmeden Volkan'ı haklı buluyorum.