Yaşandı bitti saygısızca

Fenomen Cansu Taşkın'ın aşk açıklamaları ve ortaya dökülen video ve fotoğraflardan sonra magazin gündemini günlerdir meşgul eden Yılmaz Erdoğan, nihayet bir açıklama yaparak dava açacak-açmayacak tartışmalarına nokta koydu:

"Geçtiğimiz yıl yaşanmış ve sona ermiş bir ilişki 'garip' bir şekilde gündeme geldi.Artık bu konunun kapatılmasını rica ediyorum. Kimseyi dava etmiyorum. Herkesin ve her şeyin sadece iyi yanlarını hatırlıyor, gerisini unutuyorum..."

Mesaj üstüne mesaj var bu açıklamada. Birincisi 'garip' kelimesini tırnağa alarak bu ilişkinin şimdi gündeme getirilmesinin reklam amaçlıolabileceğini ima etmesi.

İkincisi, "Herkesin iyi yanlarını hatırlayıp gerisini unutuyorum" diyerek iyinin yanında fena şeyler de yaşandığınınaltını çiziyor.

Anlaşılan, yaşanmış bitmiş saygısızca.

Kalben'in kalbinden geçenler

Şarkıcı Kalbenbir yardımcı aradığını duyurdu:

"Beni temsil edecek...

Ekibimin yol, konaklama, beslenme ihtiyaçlarını karşılama konusunda organize olacak...

Matematik, müzik ve kültür işlerinden keyif alan...

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Beni ve sanatı dolandırmak tehdit etmek yolundan saptırmak isteyen olursa karşı duracak...

Mümkünse İngilizce konuşan yazan mail atabilen...

Sektörde booking promosyon işlerinde deneyimli...

Telefona bakabilen bir insan arıyoruz..."

Sanki Kalben'e asistan değil, Joe Biden'a başkan yardımcısı arıyoruz.

Kamala Harris'e bir sorsak mı acaba Aslında dünyaca ünlü Türk prodüktör Ahmet Ertegüncuk olurmuş ama kaybettik biliyorsunuz.

Süryani şeften Mezopotamya lezzetleri

Sultanahmet'teki şef restoranı 7 Mila'yı daha önce yazmıştım. Tarihi Yarımada ve Marmara'yı Innova otelinin terasından gören bir mekân. Her taraf cam. Önce İstanbul manzarasıyla gözünüzü doyuruyorsunuz, sonra karnınızı da doyurmak için yemeklere geçiyorsunuz.

Ama ne yemekler... Ağırlıklı olarak Mardin yöresi ve Mezopotamya lezzetleri:Trüflü asma yaprağı, sem börek, kibbe, keşkek... Kırmızı et, balık gibi ana yemekler de var ama emin olabilirsiniz, sıcak ve soğuk başlangıçlardan onlara yer kalmayacak.


SelenMağzalcıoğluGüldoğan

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Geçen hafta kurucusu ve şefi Selen (Mağzalcıoğlu Güldoğan) Hanım'la da tanışma fırsatı yakaladım. Dünya şekeri genç bir kadın. Görseniz, bir de çekingen.