Ne Suphiye Hanım'mış ama!

Metin Akpınar'ın DNA testiyle kabul ettiği kızı Duygu Nebioğlu yaptığı açıklamalarla gündemi sarsmaya devam ediyor.


Sabah'tan Tuba Kalçık'a konuşan Nebioğlu, annesinin toplamda altı çocuk doğurduğunu, ablalarından birinin de çok ünlü bir gazetecinin kızı olduğunu söyledi. O gazetecinin Uğur Dündar olduğu yazıldı, ona da babalık davası açıldığı ortaya çıktı.
Kadın resmen son gündem bükücü...
Uğur Dündar ise sosyal medya hesabından iddiaları reddetti. DNA testi yapıldığını, bu testin sonucunda bahsedilen kadının kendi kızı olmadığının ortaya çıktığını açıkladı:
"Bugünkü bir gazetede hakkımda babalık davası açıldığı ve haziran ayında karara bağlanacağı açıklanmış. Bugüne kadar mahkemenin aldığı gizlilik kararına titizlikle uyduk. Ama mademki karşı taraftan biri konuştu, kısaca net bir cevap vereyim: Mahkemenin her iki tarafı sevk ettiği Adli Tıp Kurumu DNA incelemesini bitirdi ve biyolojik babalık iddiasını reddetti."
Evet, kısa ve net bir açıklama:
Kadın, Uğur Dündar'ın kızı değilmiş, nokta.
Fakat açıklamada Uğur Dündar'ın anne Suphiye Hanım ile tanışıp tanışmadığına dair bir bilgi yok.
Konu sadece çocuk değil ki. İddialar doğruysa yakın arkadaş olan Dündar ile Akpınar aynı kadınla aşk yaşamışlar.
Duygu Nebioğlu 36 yaşında olduğuna ve anneleri Suphiye Hanım ikiziyle birlikte onları Antalya'da terk edip Almanya'ya gittiğine göre, bütün bunlar 1988 civarlarında yaşanmış olmalı. Ne Suphiye Hanım'mış ama, bir dönem gören tutulup kalmış demek ki...

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Ünlü çocuğu olmak varmış


Türkiye'nin üç ünlü çocuğu doğum günlerini kutladı. Demek üçü de Koç burcu.
İlki Fahriye Evcen-Burak Özçivit çiftinin 5 yaşına giren oğulları Karan. Evin bahçesini lunaparka çevirmişler, kaydıraklar, balonlar, dev bir Robocop heykeli... Yüzüne tavşan süslemesi yaptıkları Karan'ın arkadaşlarını davet etmişler partiye.
Diğer ünlü doğum günü çocuğu Başak Dizer-Kıvanç Tatlıtuğ çiftinin 2 yaşına giren oğulları Kurt Efe. Onlar da ışıklı sahne kurmuşlar, partiye gelenler arasında Sinem Kobal-Kenan İmirzalıoğlu da var.
Üçüncüsüyse Kenan Sofuoğlu'nun 5'ine basan oğlu Zayn. Sofuoğlu'nun bir arkadaşı 5 milyon liralık bir spor arabayı Zayn için süsleyip getirmiş. Zayn da lüks aracı kullandı, hatta lastik yakmak denilen patinaj hareketleri yaptı. Biliyorsunuz, yarışçı Sofuoğlu'nun çocuğu Zayn bir tek uçak kullanamıyor. Daha önce arazi aracı, minibüs, TIR, motor kullanıp bu yaşında yarışmalara katılmışlığı var.
Üçüne de Allah analı-babalı nice yaşlar göstersin.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

'Kumanda'nın havuz keyfi

Arda Turan'ın Barcelona'da oynarken yaşadığı evin sahibi, mülke verilen hasar yüzünden ünlü futbolcuya 230 bin Euro'luk dava açıldığını açıkladı. El Periodico'ya konuşan ev sahibi kapılarda, mutfakta, bahçede hasar olduğunu söylüyor.