Efendiler yarın cumhuriyeti ilan ediniz!

1917'den beri Windsor ismiyle İngiltere'yi yöneten hanedan, "üzerinden güneş batmayan imparatorluğu" rezil rüsva ediyor. Bütün dünyanın gözü önünde!

Yüzük, küpe, çanta falan değil; koskoca Galler prensesi kayıp! Daha Prenses Diana'nın şaibeli ölümünün sır perdesi aralanamamışken, şimdi de 16 Ocak'ta geçirdiği ameliyatın ardından Kate Middleton'dan haber alınamıyor.


Ortaya bazı görüntü ve fotoğraflar çıkıyor ama onlarda da tuhaflıklar var.
Prenses öldü mü Kocasıyla mı ayrılıyor Söylentilerin bini bir para.
Kim, kimi aldatmış Açık ilişki mi yaşıyorlarmış 1917'den beri Windsor ismiyle İngiltere'yi yöneten hanedan, "üzerinden güneş batmayan imparatorluğu" rezil rüsva ediyor.
Bütün dünyanın gözü önünde!
En son Rusya, ülkedeki seçimlerin çalındığını öne süren Büyük Britanya'ya tokat gibi cevap verdi: "İngiltere bizim seçimlerimize burnunu sokmak yerine haber alınamayan İngiltere prensesi Kate Middleton'ı arasın! Rus ajanlarını buluyorlar ama kayıp prensesi bulamıyorlar, çok ilginç..."
Rusya Dışişleri Sözcüsü Zaharova'nın yaptığı bu kapak haklı mı Yerden göğe kadar. İnsan prensesini kaybeder mi
Ne utanç...
İçlerinde bir tane "kalıbının adamı" dediğimiz Prens Harry vardı. O da tuhaf çıktı. Zevcesi Meghan Markle ile kraliyet unvanlarından vazgeçip memleketi terk etti. "Ulan" dedik, "Bunun dönüşü muhteşem olacak"; Nekşflikş ile anlaşıp çocuk programları falan çekmeye başladı.
Boyunuz devrilmesin: Efendiler, yarından tezi yok derhal cumhuriyeti ilan ediniz. Taç, taht, saray, zümrüt, gümüş ne var hazineye teslim edip...
Birmingham varoşlarındaki yeni hayatınıza başlayınız.
Size herkes yasak, bir tek Kardashian'larla görüşün.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Berdan Wintour'i

Serenay Sarıkaya'nın müzisyen sevgilisi Mert Demir'in giyim stiline, tarzıyla durup durup gündem olan Berdan Mardini'den eleştiri geldi.
Şöyle dedi neşeli türkücü:
"Biz beyaz çorabı şalvar altına giyiyorduk. Bu kombine olmamış. Bir de ayakkabı daha sade tercih edilebilirdi. Onun dışında başarılı..."

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı


Mardini, "Bizimla değilsın" demiş özetle Mert Demir'e. Ünlü türkücünün soyadıyla sürekli Berdan Tantuni falan gibi espriler yapılıyor ya. Aman akımdan geri kalmayalım: Berdan Wintour'i...
Ünlü stil editörü Anna Wintour'un hayatını konu alan filmden yola çıkarak rahatça söyleyebiliriz: "Berdan Marka Giyer."

Bileklik ayrıntısı

Emel Müftüoğlu bir Sezen Aksu fotoğrafı paylaştı, ortalık karıştı. Fotoğrafta Minik Serçe hamur humur tost gömüyor. Üst dudak uzamış, gözler yumulmuş. Belli ki domatesli-kaşarlı tost. Neredeyse ellerinden akacak...