Cannes gövdeyi götürüyor

Oyuncu Esra Dermancıoğlu'nun Cannes Film Festivali'ne katılan Dilan Çiçek Deniz, Birce Akalay, Meryem Uzerli, Pınar Deniz gibi Türk ünlülerle ilgili "çıplaklık" çıkışının yankıları sürüyor. Dermancıoğlu'yla "Cannes kardeşi" olan da var, Cannes beynine sıçrayan da...

ESRA DERMANCIOĞLU
Ne dedi


Önüme Cannes Film Festivali'yle ilgili görüntüler düşmeye başladı. Türkiye'den bizi temsil eden oyuncular orada yarı çıplak.İsterdim ki manyak performansları olan oyuncular oraya gitsin. Yarı çıplak, havalı yürüyüşler yerine, iletişim kurabilecek insanların orada olmasını isterdim.
Çırılçıplak yürüyeceğine, mikrofon uzatıldığında iki kelime laf edebilecek insanlar gitseydi. Ben biraz utandım. Oraya giden Türk oyuncuların uzun uzun konuşmasını dinlemek isterdim. O lisanı konuşmasını isterdim.
Aslında Cannes'da benim olmam lazımdı. En azından iki çift laf edebilirdik. Çünkü dillerini, kafa yapılarını biliyorum.
HAKLI ÇÜNKÜ:Koca Türkiye'de yok mu Esra Hanım'ı Cannes'a gönderecek bir marka, bir sponsor
HAKSIZ ÇÜNKÜ: Gittim de biliyorum, öyle uzun uzun felsefe konuşacak, edebiyat paralayacak bir ortam yok Cannes'da.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

BİRCE AKALAY
Ne cevap verdi


Ay hiç konuşmayalım, çok ayıp. Hiç yorum yapmak istemiyorum, çok ayıp buluyorum. Polemik olur, gereksiz olur. Sevmem böyle şeyleri. O yüzden yorum yapmak istemiyorum. Ayıp buluyorum sadece.
HAKLI ÇÜNKÜ: Bel altı bir yerden, "çıplak" filan gibi kelimelerle kendine yakışmayan bir üslupla vuruyor Esra Dermancıoğlu.
HAKSIZ ÇÜNKÜ:Yeri geldiği zaman çata çat polemiğe de gireceksin, ağız payı da vereceksin.

AHU SUNGUR
Nasıl topa girdi