Tükenmişlik sendromu!

Trabzonspor'da zorunlu değişiklikler dışında kadro farklı olmasa da Abdullah Avcı'nın başlangıç senaryosunda yaptığı birkaç değişiklik vardı. Öncelikle her iki bek geçen maçlara göre daha özgür oynadı. Bardhi de 10 numara değil, sol kanatta başladı. Fountas yardımcı forvet gibi Enis'in arkasındaydı. İlk yarıda iki Enis'in işbirliğinde golü de buldu Trabzonspor. 44'te Visca rahat durumdayken Fountas'a doğru pası atabilse, devreye 2-0 önde girecekti Bordo-Mavililer.

Haberin Devamı

Teslim bayrağı

İkinci yarıda ise Trabzonspor fabrika ayarlarına döndü! Zaten devrenin henüz başında golü yediler. Ceza sahasında 4 kişinin Aytaç Kara'yı durduramaması bir yana, öncesinde topun dışarıdan çevrildi çok netti. Hakem görmedi diyelim, VAR'dakiler acaba neyi izledi Bu golden 10 dakika sonra Eren'in 'destek' eline çarpan top sonrası bu kez VAR devreye girdi. Hakem 'penaltı' dedi. Hajradinovic'in golüyle Kasımpaşa 2-1 öne geçince, Trabzonsporlu oyuncular da teslim bayrağını çekti!

Yine Mendy stopere...

Abdullah hocadan da geriye düştükten sonra o bilindik hamle geldi! Stoper çıktı, orta saha girdi; Mendy stopere geçti! 2 dakika sonra da Kasımpaşa 3. golü kaydetti. Sonrasında taraftarların tepkisi, oyuncu grubunun olanları sadece izleyişi ve kenarda Avcı'nın demoralize hali... Trabzonspor büyük bir tükenmişlik sendromu yaşıyor. Bu hastalığını çözümü ise hiç kolay gözükmüyor.