En İyi Sosyal Sorumluluk Film Ödülü Sahibini Buldu

Günümüz filmlerine, televizyon dizilerine baktığımızda pek iç açıcı bir şey yok. Süslü püslü klişeleşmiş aşk oyunları, yalan dolan kurgular, ya da gerilimli anlamsız filmler ile gençler uyutuluyor işte... Bu olumsuzluklara dur denilmeli. Diziler ve filmlerde ne bir aile kavramı ne sosyal, tarihsel bir sorumluluk var. Bu konuda RTÜK'ün bir görüşü bir yaptırımı olacak mı acaba Gençliği olumsuz etkileyen diziler ve filmlerin gösterime girmesi doğru değildir. Topluma Örnek Bir Filim ve Alınan Ödül:
Erzincan'dan Nobel Ödülü Adaylığına:
Geçtiğimiz günlerde "En İyi Sosyal Sorumluluk Film Ödülünü" alan Serkan Bayram'ın filmi ve hikayesi: Serkan Bayram'ın, "Buğday Tanesi" romanı, Buğday Tanesi adıyla filme çevrildi ve milyonların beğenisini kazandı. Çok küçük yaşta buğday tarlasındaki yangında vücudu yanan Serkan Bayram, anne ve babasının olağanüstü gayreti ile yaşama tutundu. "Engeller aşılmak içindir" düşüncesini kendisine prensip eden Serkan Bayram, zorlu yaşamşartları içinde mücadelesini devam ettirdi.
Serkan Bayram, çevrenin olumsuz bakışlarına ve telkinlerine aldırmadan, mertçe, yiğitçe yaşamın üzerine giderek hayata tutundu. Meclise girdi, engelliler ile ilgili yasalar çıkarttı. Engelli hakim ve savcı adaylarının da görev almaları için gerekli yasayı çıkaran Serkan Bayram, her vakit sosyal sorumluluk içinde, gençlere ve eğitime katkıda bulunmaktadır.