CHP tüm partilere karşı TEK BAŞINA

Neredeyse bütün muhalefet partileri "muhalefete muhalefet" ederek, CHP'nin kaybetmesi, AKP'nin kazanması için çalışıyor!

Başta İYİ Parti olmak üzere, büyük şehirlerdeki seçimlerde en ufak bir kazanma şansı olmayan partilerin aday çıkartmaları ilginç bir tablo yarattı!

CHP tek başına "AKP, MHP, Yeniden Refah Partisi, DSP, Büyük Birlik Partisi, Memleket Partisi, Gelecek Partisi, Saadet Partisi, DEVA, Zafer Partisi" ve diğerlerine karşı TEK BAŞINA mücadele edecek.

Seçmen tabanda bir ittifak yapmazsa, CHP'nin işi çok zor!

İstanbul'da Ekrem İmamoğlu, Ankara'da Mansur Yavaş seçimi kazandıkları taktirde, tek başlarına bütün partileri yenmiş olacaklar!

Herkesin iktidara çalıştığı böyle bir seçim görülmemişti!

Siyasi literatüre "Mertçe cinayetlerin mucidi" olarak geçen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bütün gücüyle ve tüm varlığıyla CHP'nin karşısında yer aldı.

Bir intikam duygusu içinde olduğu görünüyor!

Peki, CHP ne yaptı ona

2018 yılında 5 milletvekili bulunan İYİ Parti'ye 15 milletvekili ödünç vererek Meclis'te grup kurmasını ve seçimlere girmesini sağladı.

İYİ Parti ilk defa girdiği o seçimde yüzde 9.96 oy alarak 43 milletvekili çıkardı. Eğer CHP ile ortak olmasaydı oyları yüzde 10 barajının altında kaldığı için Meclis'e bile giremeyecek ve hiçbir milletvekiline sahip olamayacağı için tabela partisi haline gelecekti...

Meral Hanımefendi daha sonraki yıllarda nedense, CHP'den aldığı o yardım için "En büyük pişmanlığımdır!" demişti... Oysa CHP'nin muhteşem jesti olmasa kendisi de, partisi de yok olacaktı, bunu düşünmüyor!

"Hem yanarım, hem yakarım!" görüşünde!

Muhalefet içler acısı bir dağınıklık sergilerken, iktidar kanadı, (AKPMHP ve diğerleri) Cumhur İttifakı'nın şemsiyesi altında birlik ve beraberlik içinde...

Görünen o ki, CHP bütün partilerle karşı tek başına...

31 Mart günü zor bir seçim olacak ve muhalefetin bölünmüşlüğü, her zamanki gibi AKP'nin işine yarayacak...

Tek umut, sağduyulu vatandaşların tabanda birleşmesi ve seçimde oylarını akıl ve mantık süzgecinden geçirerek kullanması!

Gıda fiyatları tüm dünyada düşerken, bizde neden artıyor

Tüm dünyada gıda fiyatları düşüyor. Bir tek ülke hariç: