?Bu sevda bitmez diyor, gururla kutluyoruz!

Bugün 23 Nisan... Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı... AKP iktidarının pek sevmediği, gönüllerden uzaklaştırmaya çalıştığı milli bayramlarımızdan biri...

Ata'mızın, çocuklarımıza armağanı...

Gururla kutluyoruz.

Cumhuriyet'i kuranlara "İki ayyaş" deseler, Andımızı kaldırsalar, Nutuk'u okutmasalar, Atatürk ve silah arkadaşlarına saldırıp vicdansızca hakaret yağdırsalar da Türk ulusunun gönlüne zincir vuramaz ve yüreklerde yanan ateşi söndüremezler!

Bağımsızlık ve egemenlik ulusumuzun namusu, onuru, gururudur.

Bu sevda hiçbir zaman bitmeyecek.

Tarikat ve cemaatlerin ülkemizi sardığı, Milli Eğitim Bakanı'nın "Bunlar sivil toplum örgütleridir" diyerek gerici cemaatlerle anlaşmalar yaptığı, onlara okullarda görev vererek çocuklarımızın geleceğini etkilediği üzücü günlerden geçiyoruz.

Küçük yavrularımızın kafaları hurafelerle dolduruluyor!

Oysa, yarını kuran, yurdu koruyan, milleti kurtaran çocuklarımız olacak. Onları çok iyi eğitmemiz, aydınlık kişiler olarak yetiştirmemiz gerekirken, gerici tarikat ve cemaatlerin etkisinde bırakmak, ülkemize kötülüktür, en azından bu ülkeyi sevmemektir!

23 Nisan Bayramı, Atatürk'ün eseridir. Yeryüzünde çocuklara bayram armağan eden başka bir lider yoktur.

Bu vatan bize "Bağımsızlık benim karakterimdir" diyen Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarının armağanıdır.

1919 yılında yurdumuzun düşman tarafından işgal edilmemiş bir yeri kalmamıştı.

Atatürk ve silah arkadaşları savaş açtı, işgalcilerle çarpıştı.

O kahramanların insanüstü çabaları, yurdumuzu işgal eden düşmanlara karşı kazandıkları olağanüstü zaferler olmasaydı, biz bugün bu coğrafyada özgür ve bağımsız yaşayan bir ulus olamazdık.

23 Nisan aynı zamanda "Egemenlik Bayramı"dır. Türk milletinin geleceğinin belirlendiği ve egemenliğin milletin iradesine bırakıldığı önemli bir dönüm noktasıdır.

Bugünün gericileri, yobazları ve softaları, özgürlük ateşini yakıp, yedi düvele savaş açarak Türk ulusunu yok olmaktan kurtaran Kahraman Atatürk'e saldırıp duruyor.

Biz, ne söyledilerse hepsini onlara iade ediyor ve geleceğimizin en büyük güvencesi olan çocuklarımızın 23 Nisan Bayramı'nı kutluyoruz.

"Cumhuriyeti biz kurduk, sizler yaşatacaksınız"

23 Nisan 1920, Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisi'