Küresel vicdan Madlenn'e terörist saldırı

Küresel vicdanın sessiz çığlığı Madlenn yelkenlisi, soykırımcı- işgalci siyonist zalimlere karşı mazlumlara nefes olabilmek için yola çıkmıştı. 12 yürekli insan; tüm insanlığın vicdanını yüreklerinde taşıyarak, hala insanlığın yok edilemediğini gösterebilmek için, insani yardım için, Gazze'ye erişmek için denize açılmıştı. Korkusuzca, insan olmanın onuruyla, bir avuç siyonist çeteye korkaklığıyla, sessizliğiyle mahkum olmuşlara inat korkmadan, kocaman yürekleriyle 12 insan tüm dünyaya örnek olmak için yelkenlerini Gazze'ye açmıştılar.

Katledilen çocukların, soykırıma uğrayan halkın sesi olmaya, çığlığı olmaya çalışmak için rotalarını Gazze'ye, insanlığa çevirmiştiler. Günlerdir dalgaları aşarak, insanlığın haysiyetini, insan olmanın onurunu, erdemini ayakta tutabilmek için, Filistin'in uğradığı zulme karşı direnenlere umut olabilmek için Gazze'ye erişmenin kararlılığındaydır.

Ancak eli kanlı soykırımcı siyonist çete yine sahneye çıktı, bir kez daha insanlık dışılığını pervasızca ortaya koydu. Madlenn yelkenlisine, insanlık gemisine, küresel vicdanın temsilcisi Madlenn gemisine kirli elleriyle engel oldu. Açık denizde insanlık dışı, hukuk dışı müdahale ederek, 12 korkusuz yiğit insanı teröristleri eliyle kaçırarak, esir aldı. Yıllardır işgal ettiği, çaldığı topraklarda kurduğu esir zindanlarında küresel vicdanın 12 temsilcisini zorbalıkla alı koymanın şer hedefini güdüyor.

Öldürüyor, katlediyor, bir halkı, bir milleti soykırıma uğratıyor, insani yardımları engelliyor, açlıktan, susuzluktan, ilaçsızlıktan çoluk çocuk demeden can vermelerini istiyor ve dünya buna müdahale edemiyor, etmiyor. Bu kahpeliğe artık boyun eğilemez. Sessiz kalınamaz, etkisiz tepkilerle yetinilemez.