Yorgun Galatasaray zorlandı

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Üst üste gelen maçlar, bir de bunun üstüne Avrupa'dan elenmek Galatasaray'ı hem fizik olarak hem mental olarak çok fazla yormuş... Futbolcular kaybedilen her puanın telafisinin zor olacağını bilmelerine rağmen belli bir kapasitesinin üzerine çıkamıyor. Sergen Yalçın benim hayran olduğum bir hocadır. Antalyaspor'a da elindeki kadro çok güçlü olmamasına rağmen iyi futbol oynatıyor. Ama ne yaparsan yap bir yerde kalite ön planda oluyor.
Galatasaray orta sahada rakibine üstünlük sağlayamıyor. Kerem ve Torreira maalesef o kadar çok pas hatası yapıyor ki bu da takımın dengelerini bozuyor, rakibine hücum şansı veriyor. Tete, ne ümitlerle alındı, şu anda 'bu nasıl futbol' diyoruz. Dün gece takımına bir penaltı kazandırdı (o pozisyon da çok ince bir pozisyon). Rakip kontrolsüz olarak Tete'nin ayağına vurmasa hakem penaltıyı vermezdi. Aynı Tete, boş kaleye de topu atamadı. Takımına fazla katkı sağlayamıyor.
Icardi'nin yokluğunda santrfor olarak sahaya çıkan Vinicius'un fiziği iyi. Koşuyor, baskı yapıyor, ama Galatasaray'da oynamak için futbolcu kalitesi, tekniği yetersiz. Sol bekte oynayan Köhn ise bilhassa hücuma çıktığı zaman çok etkili, daha başarılı. Fakat defansif görevinde Erdoğan karşısında çok zorlandı.