Kazan maçlarını şampiyon ol

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Öyle bir noktaya geldik ki; iki takımın taraftarı da "yeter artık" diyor. Hep kavga, kötü söz, tehdit, mağdurluk... Hakikaten yetti artık!
Süper Lig'in bitmesine yedi hafta kaldı. Galatasaray ile Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı eşit mi, eşit. Sarı-kırmızılılar bütün maçlarını kazanırsa, mutlu sona ulaşıyor. Aynı şekilde sarı-lacivertli takım da tüm karşılaşmalarını galip tamamlarsa ipi göğüslüyor.
Hata yapmayan takım şampiyon olacak. Bunun kararını kim verecek Futbolcular... Rica ediyorum artık bundan sonra kavgayı bırakın. Rekabet saha içinde yapılsın.
Tablo ortada... Bütün maçlarını kazanan takım hangisi olursa olsun, hepimiz alkışlayalım. Allah aşkına ağzınızdan çıkacak kelimelere dikkat edin. Şu mübarek Ramazan Bayramı'nda bile aileler arasında konuşulan konu bu.
Federasyon yeni bir karar verdi, seçime gidiyor. Mehmet Büyükekşi başkanlığı bırakıyor. Bunu açıklamasına rağmen daha hala, 'Yok efendim bir daha aday olacak, başkan bir yere gitmez' gibi tartışmalar yapılıyor. Ne olur biraz frene basın. Artık bu dedikodulardan da bıktık. Futbolumuzu kirletmeyelim.
Bugün kadrolara bakın, Galatasaray'ın da, Fenerbahçe'nin de formasını giyen futbolcuların çoğu yıldız. Çıksın bu yıldızlar sahneye, takımlarını şampiyon yapsınlar. Her şeylerini sahaya koysun, tüm becerilerini göstersinler.