Bu kadar hata yapılmaz

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Galatasaray'ın dün gece Avrupa Ligi'nden elenmesinin tek sebebi futbolcuların yaptıkları hatalardı. İlk golü yiyorsun, rakibin ayağına topu sen veriyorsun... Preciado da zaten süratli, Muslera'nın üzerinden rahatlıkla golü atıyor. İkinci golde Berkan biraz dikkatli olsa rakibe o topu vurdurmaz... Kaan Ayhan 75. dakika rakibe giriyorsun, biraz dikkatli ol. Neden adamın kaval kemiğine tabanla girip kırmızı kart görüyorsun Üçüncü golde Sanchez ayağının altındaki topu kaçırdı. Bunun yanında Kerem Demirbay'ın Barış Alper'in rakibe yüzde yüzlük pasları var. Bu kadar hata yapılmaz.
Bu futbolcuların hepsi profesyonel... 70. dakikaya kadar elindeki skor sana tur atlattırıyor, sen son 20 dakika peş peşe bir sürü hatalar yapıp Avrupa'ya veda ediyorsun... Ben bunu kesinlikle kabul etmiyorum, içime de sindirmiyorum. İstanbul'daki maçta Sparta Prag da Galatasaray da daha iyi mücadele ettiler. Dün geceki Prag'ı Galatasaray'ın yenmesi lazımdı. Ama kusura bakmasınlar Kerem de Mertens de Barış Alper de çok koşup mücadele etmelerine rağmen Icardi'yi topla buluşturamadılar.
Süper Lig'de de hatalar yapsan onu telafi etme imkanın var. Peki Prag maçının telafisi var mı Yok... Taraftar kendini bırakın dün gece tur geçmeyi, "final oynarız" diye şartlıyordu. Ama dün gece ortaya koydukları mücadele yetersiz kaldı. Koca bir hayal kırıklığı...