Para değil, Barış önemli

Genç futbolcular zaman zaman hata yapabilir. Barış Alper Yılmaz da hata yaptı. "Ben kulübüme büyük paralar kazandırarak, taraftarların omuzlarında ayrılacağım" düşüncesi tamamen yanlıştı ve milli futbolcuyu bunalıma soktu.
Barış Alper her zaman şunu düşünmeli; Galatasaray taraftarı, oyuncuları kulübe para kazandırdığı için değil, oynadığı futbolla gücünü sonuna kadar sarı-kırmızılı formaya harcadığı için el üstünde tutuyor. Her neyse, olan oldu artık. Kendisi de özür diledi. Eyüpspor maçında taraftar onu bağrına basacak, moralini düzeltecek, eski Barış olması için en büyük gücü verecek.
Ben her zaman söylüyorum, Osimhen ne kadar değerliyse Barış da o kadar değerli bir futbolcu. O temposu, sürati, hırsı Türkiye'de toplasan fazla değil 3-4 futbolcuda var. Hele Şampiyonlar Ligi'nde perşembe günü oynanacak Frankfurt maçında takımının en büyük kozu olacak. Hayırlısı olsun.
Bir kargaşa yaşandı ve bitti. Ne Galatasaray Barış'sız olabilir, ne de Barış Galatasaray'sız olabilir.

Gururumuzsunuz

Dünya Şampiyonası gibi büyük bir turnuvada final oynamak kolay bir iş değil. Bütün Türkiye, Filenin Sultanları'yla gurur duyuyor. Önemli değil, finalde İtalya'ya kılpayı kaybettiler. Ama şundan herkes emin ki, kızlarımız en az bizler kadar maçı kazanmak istediler.
Aynı şekilde Erkek Basketbol Milli Takımımız... Bu akşam Yunanistan ile yarı final maçı oynayacaklar. Bu da kolay bir iş değil. Ergin Ataman çok büyük bir hoca. İyi bir kadro kurdu. Takımı bütünleştirdi. Larkin dahil, bütün basketbolcular şampiyon olmak için her şeylerini ortaya koyuyorlar.
Hele o kazandığımız Sırbistan maçı var ki, hayatım boyunca bu mücadeleyi unutmayacağım. O maç bu turnuvanın adeta erken finaliydi. Herkesin favori gösterdiği bir takımı yenip yoluna devam etmek, gerçekten turnuvanın en büyük olayıydı. Ergin Ataman ve 12 Dev Adam'a müthiş saygı duyuyorum.