Kilidi Barış Alper açtı

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Bu sezonun en istekli, en hırslı maçını oynadı Galatasaray... Beş topu direkten döndü, sayısız gol fırsatları kaçtı, bunun yanında Gaziantep kalecisi Nita müthiş kurtarışlar yaptı.
Bir yerde top istemeyince olmuyor. Bütün takım olarak hep hücumu düşündü sarı-kırmızılılar... Sağdan, soldan, ortadan devamlı maç boyunca gol arayışları vardı. Ama bunun yanında Gaziantep'in iki stoperi Djilobodji ve Ertuğrul müthiş maç oynadılar. Icardi'nin santrforda yalnız kalışı, yanına hiç bir arkadaşının gelmeyişi Gaziantepspor'un işini de kolaylaştırdı. Halil oyuna girdikten sonra istasyon vazifesi gördü ve Zaha'ya golü attırdı. Icardi boş alanlar buldu ancak son vuruşlarda çok başarısızdı. Kanat ortalarında da Kaan Ayhan etkisizdi.
Ama dün gece Galatasaray'ın sahanın her yerinde koşan, basmadık yer bırakmayan en önemli ismi Torreira'ydı. Allah muhafaza bu çocuk bir sakatlansa takımı çok büyük sorun yaşar.
Galatasaray'ın yediği gole bakıyorsun sağ bek oynayan Arda'nın kafasına stoper Djilobojdi topu görderiyor, Arda da Kerem Demirbay ve Icardi'nin arasından golünü atıyor. Galatasaray gibi bir takım böyle gol yemez, yememeli...
Geçen hafta İstanbulspor karşısında ilk golü yedi, maçı kazanırken çok zorlandı Galatasaray... Dün gece aynısı oldu. Barış Alper'in o bitmek bilmez enerjisi olmasa, galibiyet golünü atamasa bu şampiyonluk yarışında büyük yara alacaklardı.