Galatasaray çok zorlandı

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Şampiyonluk yarışında zirveye oynuyorsan her maçın zor geçer. Geçen haftaki Galatasaray, Trabzon'da resmen şov yapmıştı. RAMS Park'a 40 binin üzerinde taraftar "aynı Galatasaray'ı göreceğim" diye tribünleri doldurdu. Ama ne yalan söyleyeyim; herkes şok oldu. Bilhassa maçın ilk yarısında sahada koşamayan, doğru dürüst pas yapamayan, kazanma hırsı hiç olmayan bir takım vardı.
İkinci yarıya girerken çok kötü gününde olan Kaan Ayhan'ı Okan hoca sağ beke, sağ bek oynayan Barış Alper'i sol beke, sağ stoper Nelsson'u sola, sol stoper Sanchez'i sağa, çok kötü gününde olan Tete'yi çıkararak Icardi'yi oyuna sürdü. Bu değişiklikler takımı biraz olsun hareketlendirdi, kazanma hırsı getirdi. Buna rağmen son dakikalara kadar çok zorlanan bir Galatasaray vardı. Bugün maalesef iki bekin hiç yaratıcılığı yoktu. Hele Kaan Ayhan'ı ilk defa bu kadar kötü gördüm.
Kerem Aktürkoğlu iki gol atmasına rağmen çok top ezdi. Ama kazanma hırsı üst seviyedeydi.
Torreira ikinci yarıda yıldızlaştı. Yine çok kötü gününde olan Kerem Demirbay'ın yerine Ndombele de oldukça katkı verdi. Galibiyet golleri de maçın sonuna sıkıştı.
İstanbulspor, bu futbolla nasıl küme düşüyor anlayamıyorum Bütün futbolcuları her şeylerini sahaya koydu. Gol pozisyonlarına girdiler. Bölüm bölüm de olsa Galatasaray defansına çok anlar yaşattılar.