Lopez'in odası
Yıllar sonra yeniden geliyor Jennifer Lopez. Antalya Regnum Carya'yı tercih etti. 23 Temmuz'da bir konser verecek. Lopez, Antalya konseri için çok ciddi bir hazırlık yapıyor... Dansçıları, günlük prova saatleri, ekibi ve repertuvarıyla... Bir de kalacağı bir oda var ki... Artık ona 'oda' mı denir, 'kasaba' mi, siz karar verin.
Daha önceki Regnum konserinde Crown Villa adı verilen odayı seçmişti Jennifer Lopez. Bu kez 'Cave' yani mağara odada kalacak.
O oda tam 3 bin 500 metrekare ve aynı anda 14 kişi konaklayabiliyor.
Kadınlar için, hele ki sahne şovu yapanlar için mühim olan bir detaydır giyinme odası. Tam 6 giyinme odası var mağara odada.
Adı mağara olduğu için doğal olarak içinde bir mağarası var. Swim-up bar yani havuz üstü bir barı, saunası, özel sinema alanı ve şöminesiyle öne çıkıyor oda.
Odanın içinde Jennifer Lopez'in adının baş harflerinin işlendiği özel nevresim ve bornozlar da olacak. Hepsi onun için tasarlandı.
Ben fotoğraflara düştüm.
Haberin DevamıDedim ki bu bir otel odasıysa bizim yaşadığımız şehirlerde barındığımız ve 'ev' dediğimiz yerler ne
Ama gerçekten de öyle.
Lopez'in yerinde olsam bitiririm konseri, uzatırım tatili, kafa dinlerim burada.
36'ncısı olur mu bilemem!
Jennifer Lopez, 23 Temmuz'daki Antalya konserinde 35 şarkı söyleyecek. Artık sahneden indikten sonra 'once again' ya da 'please come back' sloganlarına cevap verir ve geri gelip de 36'ncı şarkıyı söyler mi bilemem. Neyse...
85 kişilik bir ekiple gelecek ünlü isim.
Sahnede 50 dansçıyla birlikte şovunu yapacak.
Antalya konserinin koreografisine de 42 kişiyle çalışıyor. O 42 kişi ile günlük 8 saatlik bir mesai yapıyor Lopez. Notlarımda bir de günde 6 saatlik ekip provaları yapıldığı yazıyor.
Yani hem o hem ekibi saatlerce mesai harcıyor konser için. Her yere aynı hazırlıkları yapıyordur diyebilirsiniz. O işler bence onlarda öyle olmuyor. Yenilik insanı onlar. O yüzden her gittikleri yere ayrıca önem verirler. Lopez, Antalya'ya zaten o önemi veriyor.
Haberin DevamıBakalım 23 Temmuz'da bizi neler bekliyor...
Nefes alma yeri yapmışlar
Bodrum'un güzelliklerinden de bahsetmek lazım arada. Hep mi eleştiri, hep mi isyan olacak Asla!
Mesela o güzelliklerden biri Palazzo Lounge...
Ben bilmiyordum, yeni keşfettim.
Kaya Palazzo Bodrum'un içinde konumlanan Palazzo Lounge, bölgenin en rafine gastronomi ve eğlence merkezi olmuş bile.
İster otelde konaklayın, isterseniz rezervasyonla Lounge alanına giriş yapın fark etmez. O deneyimi tercih etmeniz yeter.
Bazı yerlerdeki kalabalıktan, garip kitlelerden, rahat edememekten şikâyetçi olanlar beni ve buranın değerini anlayacaktır.
Develi restoranları ile Palazzo'ların bir dayanışması var. O iş birliği burada da sürüyor.