Cadı Bey
Kanal D'de yayınlanan "Neler Oluyor Hayatta" programına Ufuk Elver isimli biri bağlandı.
Gündem bir süredir Ece Gürel'in ölümü nedeniyle cadılık, spiritüellik, terapi...
Canlı yayına bağlanan beyefendi "Ben bir cadıyım" dedi. Ve kısa süre sonra stüdyoda elektrikler gitti.
Herkes birkaç saniyeliğine karanlıkta kaldı.
'Cadı Bey' sakin, gayet cool bir şekilde uzaktan yaptığı bağlantıya devam etti.
"Cadılık bugüne kadar çok yanlış anlatıldı" diyen Cadı Bey, "Bunların hepsi kişisel deneyimlerdir, ben de astral seyahatler yaşadım" tarzında açıklamalar yaptı.
Şimdi biz yine ne yaptık ne ettik olayı hiç olmasını istemediğimiz bir yere getirdik. Bir de stüdyoda elektrikler gidince...
Eminim Cadı Bey kaşesini ikiye katlayacak...
"Uuu cadıya bak taa nereden elektrikleri kesti" diyenler olacak...
"Bu adam ciddi ciddi cadıymış" sohbetleri yapılacak...
Bazı insanlar çok şanslı gerçekten.
Böyle dört ayak üzerine düşüyorlar.
Erkek cadı mı olurmuş ayrıca!
Neyse size kötü bir haberim var Ufuk Bey. Siz cadı değilsiniz. Bizim de artık cadılık madılık gibi işleri konuşmayı bırakmamız ve daha ciddi işlere yönelmemiz gerekiyor.
Ne mi o ciddi iş
Mesela Ece'nin iş yerinde uğradığı mobbing.
Ece'ye ne oldu
Ona ne baskılar yapıldı
Nasıl hayattan bezdirildi
Bunları konuşalım asıl!
Nefis uygulama
Son adım atıldı. Teknik şartnamelerin belirlenmesinin ardından araçlara alkol kilidi takılmasının önündeki engeller kalktı.
Yeni sistemde sürücü direksiyona oturduğu zaman, araçta olması zorunlu alkol cihazına üfleyecek. Eğer belirlenen limitin üzerine çıkarsa kandaki alkol, araba çalışmayacak.
Ne yapacaklar, sisteme nasıl entegre edecekler bilmiyorum ama böyle bir uygulama keşke olsa diye çok uzun zamandır düşünüyordum.
Hızlı giden atın...
Profesörcük, doktorcuk Oytun Erbaş demiş ki "Beni aldatan kadını dışkısından anlarım. Ağız florasından hemen tespit ederim."
Sektörde tarih yazıyorsunuz Oytun Bey.
Bence saçmalıklar el kitabı diye bir şey lazım.
Hatta bunu siz yazın.
Her hafta gündeme getirdiğiniz (ki bunu bilerek yapıyorsunuz) konuları bir kitapta toplayın, millet alsın okusun, bassın kahkahayı.