Buruk kapanış

Beşiktaş, sezonun son iç saha maçında bir puan ile yetindi. Ligde kalma mücadelesi veren Hatayspor önünde etkili futbol oynayan Kartal, iki kez geri düştüğü maçta eşitliği uzatmada buldu. Kupa finali öncesi skor olarak olmasa da, oyun olarak göz dolduran siyah, beyazlı ekip; dev maçı beklemeye geçti. Konuk ekip, bir puan ile yetinip tehlike çemberinde kaldı.

Haberin Devamı

Taraftar yetmedi

Beşiktaş, evindeki son maça müthiş taraftar desteği altında çıktı. Lige tutunmaya çalışan Hatay önünde baskı gelince beklenti erken gol bulmaktı. Tribünlerin desteğine rağmen gol sesi çıkmadı. 27'de Hatay, Massanga ile öne geçti. Sürpriz gol sonrası oyun hızlandı. Karşılıkla ataklar, tabelaya yansımadı. Devrenin son bölümlerinde kurulan baskı, Serdar hocanın ekibine skor getirmedi. Bu yarıda genç Semih etkisiz kaldı. Al Musrati yine hayal kırıklığı yarattı. Hatlar arasındaki kopukluk öne çaktı. Ligde kalmak isteyen Güney ekibi, gücü ölçüsünde iyi mücadele edip, skoru tutmasını bildi.

Atamayana atarlar

İkinci yarı teknik ekipten hamleler geldi. Bu futbola olumlu yansıdı. Pozisyon üstüne, pozisyon yaşandı. Ancak final vuruşlarında etkisiz kalındı. Gedson 50'de kaleye resmen füze gönderdi: 1-1. Erken gelen beraberlik sayısı yine umut oldu. Ataklar daha da arttı. Ancak golü yine Hatay attı. 55'de Bashiru'nun VAR onaylı golü şok yarattı. Puan için maçın son bölümleri büyük heyecana sahne oldu. Kartal oyun üstünlüğünü tamamen ele geçirdi. Onca pozisyona rağmen puan getirecek gol uzatmaya kaldı. Kamil Ahmet'in Salih'e yaptığı hareket VAR penaltısına dönüştü. Aboubakar skoru belirledi: 2-2