Lig bitti, yapı paydos

Kupada finale kalıp, ligde hayal kırıklığı yaşayan Kartal, iki puan daha bıraktı. Alanya deplasmanında öne geçip, skoru tutamadı. Sahadan beraberlik ile ayrılan Beşiktaş, lig üçüncülüğü şansını da mucizelere bıraktı. Sıralamada rahat yerde olan Akdeniz temsilcisi, taraftarı önünde verilen puanı, kazanca çevirdi.

Haberin Devamı

Uyuttular

Koca ilk yarı başladığı gibi bitti. Masuaku'nun frikikten üst direğe takılan topu dışında heyecan olmadı. İki takım da, adeta gol atmama üstüne oynadı! Futbol adına 'kör döğüş' gösterisi gibiydi. Ortaya konulan mücadele tam hayal kırıklığı yarattı. Son derece zevksiz, kalitesiz geçen karşılaşma can şıktı. Futbolcular; maç bitse de, eve gitsek havası içinde kaldılar. Beşiktaş adına, öne çıkan olmadı. Alanyaspor'da aynen ayak uydurdu. İlk 45 dakika; beşik sallayıp uyuttular.

Geç kaldılar

Akdeniz'de bambaşka bir ikinci yarı çıktı ortaya. Yapılan hamleler sahaya yansıdı. Karşılıklı ataklar, güzel hareketler izleyenlere zevk verdi. Bu durum skora da, yansıdı. 61'de, Onur'un ortasında Muleka kafa ile golünü attı. 79'da ise Efecan'ın atağında Hassan, şık dokunuş ile skora denge getirdi: 1-1. Galibiyet için karşılıklı risk alındı. Muleka ve Gedson'un sakatlıkları can şıktı. Muçi, ile Cenk kopuk kaldı. Kanatlar etkili olamadı. Ev sahibi ekipte, daha çok takım oyunu vardı. Oğuz ve Efecan'ın gayretleri, Hasan'ın bitirici vuruşu dikkat çekti.