Kazanmaya hasret

Santos ile her geçen maç geri giden Kartal, uzatmada yediği gol ile iki puan daha bıraktı. Yanlış transferler, kötü futbol ve yetersiz teknik ekip ile sıkıntılar çeken Kara Kartal, taraftarını hayal kırıklığına uğrattı. Başakşehir, net pozisyonu uzatmada bulup, sürpriz beraberlik almayı bildi.

Haberin Devamı

Pozisyon yok gol var

İki takım için de ilk yarı futbol adına boş geçti. Öyle ki, koca devrede, karşılıklı gol pozisyonları yaşanmadı. 16'da Semih'in kafa ile arkaya aşırdığı topu Colley boş kaleye bıraktı o kadar. Gol sonrası da değişen bir şey olmadı. Beşiktaş'ın orta alanı durarak oynadı. Gedson, Rashica, Muçi'den oluşan merkez orta saha, pas hatası yaptı. Kanatlar da ayak uydurdu. 17 maç aradan sonra ilk 11'e dönen Aboubakar, istediği topları alamayıp silik kaldı. Başakşehir'de Piatek'in yan direkten dönen topu hariç tehlike yaratamadı. Hızlı atağa çıkmakta sıkıntı çekti. Tatsız, tuzsuz futbol taraftarın canını sıktı.

Sistem kuramadı

Santos, kötü oyunu 70'e kadar izledi. Hamle yapmakta geç kaldı. Portekizli hoca hala sistem kuramadı. Kartal'ın oyunu skora rağmen tatmin etmedi. Frikikten Ghezzal'ın şutu üst direkte patladı. Genç Semih sıkı markajda kaldı. Rashica; sağ kanada geçince daha etkili oynadı. Colley dışında geriden ataklara yeterli destek çıkmadı. Çağdaş Atan'ın ekibi ağır çekim gibi oynadı. Lige verilen ara sonrası oynanmış maç havası yoktu. Daha çok anlamsız yorgunluk ve durgunluk hakimdi. Semih'in son bölümde direğe takılan şutu, talihsizlikti. Maç bitti derken, Beşiktaş alt yapısından yetişen Emirhan kafa ile skoru belirledi: 1-1.