Burak havası

Beşiktaş kendine geldi. Avrupa kupasında tam bir hayal kırıklığı yaşayan Siyah-Beyazlılar; şoku çabuk atlattı. Milli ara öncesi üç puan alıp kendine geldi. Görevi bırakan Şenol Güneş'in yokluğunda, Burak Yılmaz'ın dokunuşları ilk maçta olumlu oldu. Aboubakar'ın maçın başında attığı şık gol takımı rahatlattı: 1-0. Topa genelde sahip olan Kartal, final vuruşlarında sıkıntı çekti. Forvet hattının birbirinden kopuk oynaması ilk yarıda skorun artmasını engelledi. İstanbulspor, kontratak denemesi yapsa da Ersin kalesinde tehlikeli top görmedi.

Haberin Devamı

Pozisyon çok gol yok

Bailly ve Salih'in sakatlıkları can sıktı. İkinci yarı baskı devam etti. Konuk ekip daha etkili gelmeye başladı. Burak hocanın hamleleri, orta alana dinamizm kattı. Chamberlain, her geçen maç üstüne koymayı sürdürdü. Gedson'un yokluğunda merkez orta sahayı iyi yönetti. Beşiktaş'ın bir penaltısı ve Onur'un attığı gol 'VAR'dan döndü.

Taraftar istedi Ghezzal attı

Maçın son bölümleri büyük heyecana sahne oldu. Karşılıklı kaçan pozisyonlar. Yüksek tempoda geçen mücadale. Kenar hamleleri. İki takımın da sadece futbol oynamayı düşünmeleri zevk verdi. Son dakika içinde Muammer'in Cenk'i indirmesi ile penaltı kazanıldı. Atışı kullanmak isteyen Cenk, tribünlerin genel isteği üzerine topu Ghezzal'a bıraktı. Cezayirli ters köşeye gönderdi: 2-0.