Tek Adam rejimi sonucu; Uçtu, uçtu Erdoğan uçtu

Yandaş Seçim Kurulu Anayasa'yı çiğneyerek 3. kez cumhurbaşkanı olmasının yolunu açtı.

YSK'nın tam kanunsuzluk kararı ile ortaya şu sonuç çıktı:

Anayasal meşruiyeti olmayan seçilmiş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

O Erdoğan ki; Anayasa Mahkemesi'nin Can Atalay kararlarının uygulanmaması ile anayasanın bir kez daha çiğnenmesine göz yumdu.

O Erdoğan ki; 2008 yılında Anayasa Mahkemesi, genel başkanı olduğu AKP'yi "Laiklik karşıtı odak oldu" gerekçesi ile mahkûm etti ve cezalandırıldı.

O Erdoğan ki; Ergenekon, Balyoz, Casusluk gibi FETÖ kumpasları için, "Bu davaların savcısıyım" dedi.

O Erdoğan ki; Kozmik Odadaki devlet sırlarının FETÖ'cülere verilmesi için dönemim Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'a talimat verdi.

O Erdoğan ki; 26. Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ emekli olur olmaz, "Silahlı terör örgütü başı" gerekçesi ile esir alınmasına ve 26 ay cezaevinde kalmasına göz yumdu.

O Erdoğan ki; FETÖ'cülere emniyeti, askeriyeyi, yargıyı ve bürokrasiyi teslim ederek icraatın başı olarak 15 Temmuz hain darbe girişimine kalkışılmasının sorumlusudur.

O Erdoğan ki; "Ben ekonomistim. Faiz sebep enflasyon netice. Nas var nas" diyerek ekonomik krize neden olan enflasyonu ve döviz kurlarını patlatarak milleti fakirleştirendir.

O Erdoğan ki; Türk Bayrağı, Türk vatandaşlığı ile sorunları olan, Türkiye'yi eyaletlere bölmek isteyen Hizbullah'ın partisi HÜDA PAR'a 4 milletvekilliği vererek meclise sokandı.