Salah yıldız diğerleri yıldızcık

Futbolun doğruları ve yanlışları, yani gerçekleri dün Akyazı'da sahne aldı.

İsmin, kariyerin, maaşın, yeteneğinin ne olduğunun hiçbir önemi yok artık. Sahada taktik aidiyeti, ciddiyeti, mücadeleyi, adanmışlığı göstermek zorundasın. Dün bir taraf bunu mükemmel yaparken, diğer taraf tam anlamıyla sınıfta kaldı. Trabzonspor henüz 6. haftada kırılma maçına çıktı.

Kaybetmek felaket, kazanmak yarışın içine girmekti. Dünyada hiçbir teknik direktör iki idmanla takımın taktiksel kalitesini yukarıya çekemez.
Thomas Reis peki ne yaptı

İyi bir liderlik göstererek takımını önce galibiyete, sonra ligdeki hedefe inandırdı. Oyuncu grubu da harika bir reaksiyon göstererek müthiş bir galibiyete imza atıldı.

Galatasaray adına ise tam bir facia yaşandı Akyazı'da. Bu maçı, "Şu 11'de olsaydı böyle olmazdı" ya da "Skor 1-1'e gelse başka bir maç izlerdik" diye yorumlamak Galatasaray'a yapılacak en büyük kötülüktür.

Bu takımın çok derin, sadece düne ait olmayan derin problemleri var. Galatasaray'da gelinen noktada en tehlikeli kısım şu... Sahadaki teknik adam etkisi sürekli azalıyor, oyuncuya bağlı faktörlerin sahaya etkisi her gün daha da artıyor.