Hafsanur'a kedi sürprizi
"İbrahim Selim ile Bu Gece"yi izlerken öğrendim.
Hafsanur Sancaktutan, İbrahim'e konuk olduğu programda "Bugüne dek Kubilay'ın sana yaptığı en romantik jest neydi" sorusu karşısında şu şahane anısını anlattı.
Hafsanur, Kapadokya'da dizi çekimleri sırasında kedilerinden ayrı kaldığı dönemde setten otel odasına gittiğinde bir sürprizle karşılaşmış.
Kubilay Aka, kedilerin ve Hafasanur'un birbirlerine özlemini gidermek için kedileri Kapadokya'ya getirmiş.
Ne şahane bir sürpriz, ne ince bir düşünce.
Her konser sonrası gece ilk uçakla kedilere dönen biri olarak kedi özlemini çok iyi bilirim. Kubilay'ı tebrik ediyorum.Kedilerini çok seven Hafasanur'u da çok seviyorum.
Trump, akil insanlarını seçti
Geçen hafta Oscar'lara gelen yeni kuralı yazmıştım.
Oy kullanan Akademi üyelerine tüm filmleri izleme şartı gelmişti.
Evet, yeni gelmişti zaten olması gereken, çoğumuzun da olduğunu düşündüğü bu kural.
Şimdi oturduk, geçmişte verilen Oscar'ları sorguluyoruz tabii.
İzlemeden oy kullananlar çok olmuş çünkü.
Bu skandal bir yana, Hollywood ekseninde aşağıya düşüş devam ediyor.
Bu hafta da size meşhur, film çekmek için yer bulunmayan, vızır vızır çalışan Hollywood stüdyolarının son durumunu yazacağım.
Tıklım tıklım dolu olan Hollywood stüdyoları krizde.
Sinema denince akla ilk Hollywood gelirdi, havanın yıl boyunca güneşli ve dış çekimlere uygun olması, iş gücünün ucuzluğu önemli etkenlerdi.
Pandeminin vurduğu 2020'yi saymazsak Hollywood 2024'te son 30 yılın en kötü yılını yaşadı.
Geçen yıl Hollywood'un doluluğu, çekim yapılan günlerin sayısı yüzde 22 oranında azalmış.