Beşiktaş'a yazık oluyor!

Geçen sezon iki G.Antep, iki Göztepe, K.Paşa ve Antalyaspor maçlarında kayıp 14 puan. Bu sezon G.Saray, K.Paşa, G.Birliği, F.Bahçe maçlarında kayıp 10 puan. Bunlar hep Beşiktaş'ın öne geçtiği maçlarda verdiği puanlar. Hastalık açık. Beşiktaş skoru tutamıyor. Çünkü merkez orta sahasında Josef ve Atiba gibi rakip geçişlerini büyümeden önleyecek pozisyon bilgisi yüksek oyuncusu yok.

Rodri, Kroos, Rice

Dünkü galibiyete rağmen yazıyorum bunları. Bu kayıplar olmasa G.Saray'ın hemen arkasında olurdu siyah beyazlılar. Geçen sezon Rodri sakatlandıktan sonra M. City girdaba düştü. Yeni yeni kendine gelebiliyor. Kroos bu özelliği sebebiyle Real Madrid'in bel kemiğiydi. Declan Rice, Rabiot bunun için üst düzey isimler. G.Saray'ın son dört sezonluk başarısında Torreira'nın payını kim inkar edebilir.

Derbilerde çok şey kazandı

Beşiktaş'a ufak detaylardan yazık oluyor. Yoksa iyi kadrosu var. G.Saray ve F.Bahçe maçlarında kaybettikleriyle güven yüklendi (!) takım aslında. İki rakibini de yeneceğini gösterdi. Bu güvenle dün ön alan presiyle çullandılar Antalya'nın üstüne, hataya sürüklediler. Dikine topu oyalamadan rakip on sekize çabuk indiler. Gollerin haricinde sadece ilk yarıda Cerny üç fırsat harcadı.