Kahrolası dış güçler!

Sparta Prag evinde organize, kendinden emin ve bildim bileli aşina olduğumuz tempolu, çabuk ve sert Çek futbolu formatında başladı.

Haberin Devamı

Henüz iki pas yapamadan da, taze belalımız formatındaki Preciado'nun ayağından ilk golü henüz 8'de yedik. Sağ kanat savunmacısını kim kovalamalıydı Ne siz sorun ne ben söyliyeyim! Bir de Taylor var tipik İngiliz! Ben diyeyim 'yılan' siz deyin 'akrep' öyle tehlikeli ve sinsi yani. Barış Alper'in bileğine basılmasını görmezden gelen Taylor, Kaan Ayhan'ı benzer hamlesi nedeniyle oyundan attı! Aynı iki pozisyona, iki ayrı değerlendirme. Birini görmezden gelme diğerini en ağır şekilde tecziye. VAR'ına da, yoğuna da, İngiliz 'ine de ne demeli Allah aşkına Yuh yani!

İngiliz-Çek ittifakı

Şampiyonlar Ligi hakem olumsuzlarına, bir yenisi eklendi. Abdülkerim ile çabuk yakaladığımız beraberliğin ve umutlarımızın içine yılan hakem Taylor marifetiyle edildi. Kaan Ayhan atılınca 2 ve 3'ncü golleri attı Sparta Prag ve Zaha'ya yapılan faulü es geçen Taylor akrepliğini tazeledi. Hırslı ve azimli English destekli, sarışınlar ülkesi Prag skoru 4'ledi. Galatasaray İngiliz ve Çekya güçleri ittifakı neticesi, maalesef elenmiştir. Üzgünüz hem de çok üzgün. Kahrolası dış güçler, göz göre göre yazık ettiler bize!