Ders almadı, verdi Kanarya!

Fenerbahçe tahmin ettiğim gibi her açıdan iyi hazırlanmış. Motivasyon, provakasyon, film, futbol, stres, çatırtı ne arasan var! Ey Kanarya! Bu maçı bu hale getirmenin manası ne ya Zaten oyunu ele almışsın ya! Sezonu kurtarma 90 dakikası için geç kalmadıklarına şartlanmışlar.

Haberin Devamı

Planladıkları gibi oynadılar, bravo İsmail Kartal. Yetenekli yıldızların, bunca puanı toplayan futbol takımın var elbette kazanman gereken 90 dakikalar da var. Şovunu Rams Park'a saklamışsın belli oldu. Adı Mert kendisi dert Hakan da var, ne gerek var Belli oldu! Daha maç başlamadan provokeye başladı, oyun başladıktan sonra da bırakmadı. 65'te çıkana kadar bilumum dümene yattı. Oysa gereği de yoktu çünkü oyun üstünlüğü zaten Fenerbahçe'deydi. Fenerbahçe'nin 10 kişi kalmasına rağmen Galatasaray'dan daha etkili futbol oynadığını görüyoruz hep beraber! Üzerlerinde ölü toprağı var sanki Buruk ve futbolcularının. Muslera en sakin olması gereken yerde tuhaf bir gerilim içinde.

Ya Konya ya Hanya

Rakip harbiden Galatasaray savunması ve forvetlerine bekleriyle duman attırıyor, Sarı-Kırmızılılar seyrediyor. Nelsson da olmasa yandılar valla! Galatasaray'ın santrforu İcardi ile buluşturmayı bir türlü sağlayamadığı topu, konuk stoperi, Çağlar ile buluşturdu ve 1-0 öne geçti. Buyrun cenaze namazına! Fenerbahçe başardı, Galatasaray maalesef başaramadı. Asla unutulamayacak bir tarihi de, 10 kişi kalmasına rağmen Fenerbahçe yazdı. Bravo. Haftaya deplasmanda, ya Konya ya Hanya!