Analar ve oğullar

Suna Polat Gençlik Merkezi, Hatay'ın Samandağ ilçesinde hafta sonu hizmete açıldı. Depremzede evlatlar için. Polat Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, Galatasaray Kulüp Başkanı Dursun Özbek ve yönetici Erden Timur'un açılışını yaptığı törenle hizmete giren; ortak yaşam ve gelişim merkezinde çocuklarımız ve gençlerimize katkı sağlanacak.

Haberin Devamı

Sonsuzluğa yürüyen her annenin, ruhuna bayram sevinci yaşatacak, rahmetine katkı yapacak, harikulade bir sevap. Teşekkürler Adnan ve Murat Polat, bravo emeklerinize, ne mutlu sizleri yetiştiren annenize.

Böylesi hayırlara vesile girişim; Galatasaray'ın Hatay yenilgisinin gölgesinde kaldı. Oysa kalmamalıydı! Yorgun Galatasaray'ın; başarılı, akıllı ve disiplinli oynayan Volkan Demirel ekibine yenilmesinde, anormallik yok ki ! Aynı kategoride mücadele eden iki Süper Lig kulübümüz mücadelesinde, daha iyi koşullarda hazırlanıp kazanan, her maçını deplasmanda oynamak zorundaki, acıların şehri ev sahibi oldu.

Lig yarışında elbette yenilecek, berabere kalacak, yeneceksiniz de. Neticelere karşı hazırlıklı, e tabii hazımlı olmak lazım. Günlerdir Okan Buruk'u diline dolayanlara ve gaza gelen taraftarlara, hak vermediğimi söylemeliyim. Eleştiri Galatasaray camiasının olmazsa olmazı. Ama Şampiyonlar Ligi kulvarında, amansızca yarışan teknik kadro ve sporculara bir nebze insaf şart değil mi

Haberin Devamı

Fırsatçılığa soyunan, başarıdan rahatsız olup olur olmaz sarsıntı yaratmaya ve bulanık suda avlanmaya çalışanlara alet olmayınız! Yanlış kadro kurduğunu iddia ettiğiniz Okan Buruk kadar; bu işi biliyor olsanız, onun yerinde siz olurdunuz! Galatasaray teknik sorumlusu, en doğruyu tespit edecek deneyimi futbolculuğunda kazanmış, cümle aleme belgelemiştir zaten. Berbat vaziyette aldığı kadroyu, ne yaptığı da meydanda. Hiç kimse belden aşağı işlere girişmesin nokta.