Şampiyonluk bir hafta ertelendi. Sahada dün olan, sadece bir maç değil; Galatasaray'ın sezon boyu taşıdığı zaafların kısa ve çarpıcı bir özetiydi.
Uğurcan olmayınca...
CimBom, Samsunspor'a 4-1 yenilirken sadece Osimhen'e değil, kalede Uğurcan'a da bu kadar bağımlı bir yapı olduğunu belli etti. Uğurcan olmayınca kale resmen çöktü. Galatasaray bu sezon rakibinin umutlarını diri tutmayı sevdiğini aldığı yenilgiyle yine gösterdi ve şampiyonluğun ilanını gelecek hafta oynanacak İstanbul'daki Antalya maçına öteledi.
Mouandilmadji şovu
Yunus Akgün'den 9. dakikada sağ ayakla fantastik bir gol gelirken, kaleci Okan öne açılmanın bedelini ödedi. 22'de ise Mouandilmadji sahne aldı. Samsunspor bu golle daha da cesaretlendi. 57'de Ndiaye ile kırmızı-beyazlılar öne geçti: 2-1. 60'da Sane direğe takıldı. 63'te Günay ceza alanı dışında topa elle dokundu ve bariz gol şansını engellediği için atıldı. 73'te maçın yıldızı Mouandilmadji bir gol daha attı ve farkı ikiye çıkardı: 3-1. 82'de Ndiaye ile maçın skorunu ilan etti: 4-1

3