Kazanma alışkanlığı

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Avrupa'da hafta içinde Manchester zaferi yaşayan Galatasaray Süper Lig'de de yoluna doludizgin devam ediyor. Aslan Antalyaspor'u deplasmanda Sanchez ve Icardi'nin golleriyle 2-0 yenerek ligde üst üste 7. galibiyetini aldı.
İlk yarısı golsüz biten maçta sarı-kırmızılılar ikinci yarı kalitesini ve kazanma alışkanlığını gösterdi. Önce kornerde Sanchez sahneye çıktı. Cim-Bom'u rahatlatan golü ise Icardi attı. 2 ve 7'de Mauro Icardi ile tehlike yaratmak istedi sarı-kırmızılılar. 34'te Kerem Icardi'yi görmek istedi. Kaleci Leite'nin müdahalesiyle top Barış'ın önüne gelirken savunma kritik bir müdahalede bulundu. 37'de Van de Streek'in vuruşunda Muslera sağına iyi uzandı. 42'de Kerem'in vuruşunu Güray kafayla çizgiden çıkardı.
İkinci yarının başında Icardi'ye geçit vermeyen yine Leite oldu. 58'deki korner ise golle sonuçlandı. Icardi'nin indirdiği topu yakın mesafeden Sanchez tamamladı ve Cim-Bom 1-0 öne geçti. 70'te Mertens'in etkili vuruşunda Leite başarılıydı. 73'te Jeheskel ile gole yaklaştı ev sahibi. 77'de Safuri'nin ortasında Assombalonga inanılmaz şekilde yakın mesafeden topu kafayla dışarı yolladı. Assombalonga 4 dakika sonra ise direğe takıldı. 86'da Mertens'in savunma arkasına pasına iyi hareketlenen Icardi topu çatala taktı. Ofsayt bayrağı kalktı ama VAR kontrolü sonrası gol verildi: 0-2. Avrupa yorgunu Galatasaray ligde serisine devam ederek şampiyonluk iddiasını gösterdi.