Bir Kadın: ?Beni de öldürecekler diye bağırıyor!

Diyanet Akademisi Başkanı; "Kadınların ceza davalarında şahitlik yapmalarını sakıncalı buluyorum" demişti de kimse ses çıkarmamış, açıktan açığa bu görüş destek de bulmuştu. Kendisi doçent doktor da olan ilahiyatçı hocamız, "kadındır şahitliği geçerli değildir" demek istememiş, tersine "aleyhine şahitlik yaptığı kimseler kadına zarar verebilir, kadını bu saldırıdan korumak için şahitlik yapması sakıncalı"demek istemişti.

Gerekçeye bak!

Bak bak.

Otur düşün.

Kadın gördüğünü, bildiğini, şüphe ettiğini asla söylemesin.

Vurulabilir.

Diyanet Akademisi Başkanı'nın "şahitlik eden kadını vurabilirler" demesinin üzerinden henüz iki ay bile geçmedi bir kadın; "Kapalı kapılar arkasında Ayşe Ateş cinayeti planlanıyor. Beni de öldürecekler haberiniz olsun. Sayın Cumhurbaşkanım size sesleniyorum. Beni de öldürecekler" diye bağırıyor.

Bağır.
Bağır.
Bağırıyor.

İki çocuğunun babası eşini "vuran belli;"adaleti, devleti, cumhurbaşkanını "vurduranı bulmaya" çağırıyor.

Sinan Ateşde öldürülmeden önce"beni vuracaklar" diye çevresini uyarmıştı,"kimlerin öldüreceğini de" isim isim söylemişti. Şimdi onun eşi Ayşe Ateş, hemen her gün TV kanalları ile gazeteleri dolaşarak;"Türkiye'deki bütün kadınları şahit olmaya" çağırıyor ve cumhurbaşkanına basın yoluyla seslenerek;"beni de vuracaklar"diye bağırıyor.

Taş oldular.
Sağıra yattılar.
Kim vuracak
Sormuyorlar.
Kadının şahitliğini şahitlikten saymıyorlar.

Oysa Ayşe Ateş adlı bu kadın; bütün dünya kadınlarını şahitlik yapmaya çağırıyor ve "Bir kötülük geziyor. Bu kötülük çıplak değil. Üzerinde koyu bir şal, bir kara örtü, siyah bir perde var"demek istiyor. Açıkça; "adaletin polisi ile savcısını da kullanarak iki çocuğumun babası kocamı vuran bu kötülüğü bir koyu şal örtü gizliyor"diyor ve "şimdi bu kötülük beni de vuracak, Cumhurbaşkanım size sesleniyorum" diye bağırıyor.

Kadın bağırıyor.
Kulaklar sağır.

Bu kadının kocası Sinan Ateş de onlardan biriydi. Onların ocağında büyümüş, yetişmiş, koyu şal, siyah perde, kara örtü arkasına gizlenmiş kötülüğün her çeşidini görmüş olmalıydı. Sinan Ateş ne gördü ve ne yaptı da onu vurdular Şimdi eşi Ayşe Ateş, ne gördü ki onu vuracaklar

Sinan Ateş'i vuranların bindiği çakarlı araçların kime ait oldukları ortaya çıktı. Devletten maaşlı 3 polisin cinayeti işleyene bilgi, konum gönderdiği de ortaya çıktı. Vurana yardım eden, kaçmasına kolaylık sağlayan, saklanmasına ortam hazırlayan da ortaya çıktı. Bu cinayetten ötürü 22 kişi tutuklandı, 17 kişinin dosyası ayrıldı. Toplam 39 kişinin Sinan Ateş cinayeti ile şöyle ya da böyle yardımı, yataklığı, korumalığı olduğu da ortaya çıktı.

Peki "vurduran"kim
Vurduran şal altında.

Bu bir siyasi cinayet olduğu için mi "