İmamoğlu cebinden ödemeli!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na büyük oy farkıyla yeniden seçilenEkrem İmamoğlu, sadece İstanbul'da yaşayanların değil Türkiye'nin her köşesinde insanların yüreğinde taht kurdu. Türkiye'nin her alanda daha iyi günlere gidebilmesi için umut olan genç kuşak politkacılar arasında yerini aldı.

Seçim öncesiydi.

EşiDilek İmamoğluile birlikte mal varlığını açıkladı. Türkiye'nin en zengin insanlarından biri olduğu ortaya çıktı.

Mal varlığı dökümü:

İstanbul Beylikdüzü'nde bir dükkan. Beylikdüzü'nde bir dükkan daha. Beylikdüzü'nde bir mesken. Büyükçekmece'de bir dükkan. Büyükçekmece'de bir dükkan daha. Beylikdüzü'nde bir arsa. Beylikdüzü'nde bir arsa daha.

Çanakkale Eceabat Bigalı'da ev ve yanında dam. Edremit'te arsa. Trabzon Ortahisar'da ofis. Trabzon Ortahisar'da bir ofis daha.Trabzon Ortahisar'da bir dükkan. Trabzon Ortahisar'da bir dükkan daha.Trabzon Ortahisar'da üçüncü dükkan.

Çanakkale Bayramiç'te tarla. Balıkesir Edremit'te köy evi ve yanında arsa. İstanbul Beylikdüzü'nde bir dükkan daha. İstanbul Beylikdüzü'nde bir arsa daha. (Okura not: Yukarıdaki arsaları ve dükkanları tekrar yazıyor değilim. İmamoğlu'nun kendi imzasıyla açıkladığı kayıtlı mal varlığı listesinden olduğu gibi aktarıyorum) Bodrum Yahşi'de bir ev. Trabzon'da bir kargir ev ve yanında arsa. Trabzon'da bir arsa daha. Trabzon'da bir dükkan daha.Trabzon'da bir fındık bahçesi tarla.

Bir Volkswagen jip. Bir tabanca. Bir bankada 562.000.00 TL. Bir başka bankada 8.166.645.000 TL. Eşi Dilek İmamoğlu'nun adına bir bankada 395.737.000 Amerikan doları. 5201 gram altın. 35 adet altın bilezik. 8 adet pırlanta set. 68 adet Cumhuriyet ve tam altın. Ve muhtelif altın.

İmamoğlu mal varlığı listesini;"zenginin malı ile parası züğürdün çenesini yormaya malzeme olsun"diye yazmadım. Ekrem İmamoğlu, ikinci kez (aslında üçüncü) belediye başkanı seçildikten sonra THY'den Boeing 737 uçak kiraladı. 45 gazeteciyi Roma'ya götürdü. SPA diyorlar; aromaterapi yağ, tuz çeşitleri ile vücuda masaj yapılıp cildi yeniden yapılandırarak taze görünüm sağlayan Roma'daki saunalı otellerde 2 gece yatırdı. Kiralanan uçağın parası ile Roma'da SPA otellerde yatırılan gazetecilerin otel paraları, yeme içime giderleri belediyenin bütçesinden ya da belediyenin iştiraki şirketlerden birinin bütçesinden ödendi.

Avrupa Olimpiyat Komiteleri, "2027 Avrupa Oyunları"nın İstanbul'da yapılmasına zaten karar çıkmıştı. Bu ülkemiz için olumlu, güzel bir kazanımdı. Bu kazanımın elde edilmesinde kuşkusuz Ekrem İmamoğlu'nun çabasının da payı var ve İmamoğlu, bu haberi yanına sporcuları da alarak zaten İstanbul'da Saraçhane binasında bir basın toplantısı ile açıklamıştı. Ve bu bilgi TV'ler ile gazetelere haber de olmuş; 2027 Avrupa Oyunları'nın İstanbul kentine ve Türkiye'ye katkıları enine boyuna anlatılmış, övülmüş, alkışlanmıştı.

Yani bilinendi.
Yeni yanı yoktu.