Bazı tarihî hadiseler ve 31 Mart seçimleri

Bu aşağıdaki cümleleri yazdık ama, burada yazılanların tahakkuk etmemesi can ü gönülden arzumuzdur.

Önümüzdeki seçimde, CHP'li Ekrem İmamoğlu yeniden İBB başkanı seçilebilir. Çünkü şer güçlerin her rengi onu desteklemektedir. Ondan sonra İmamoğlu gelecek Cumhurbaşkanlığı seçimine hazırlanacaktır. Türkiye düşmanları tabiî hep arkasında olacaktır. Cumhurbaşkanı seçilirse de Türkiye ciddi bir beka meselesiyle karşılaşacaktır.

Burada Necmeddin Erbakan Hocamızın yolunu takip eden seçmene çok iş düşmektedir. Ekrem İmamoğlu'nun kazanmaması için bütün güçleriyle çalışmak zorundadırlar.

2019 seçimlerinde Saadet'in adayı Necdet Gökçınar ve Temel Karamollaoğlu, Ekrem İmamoğlu'nun başkan seçilmesine zemin hazırlamışlardır.

Saadet Partisi'nde Sayın Fatih Erbakan'ın söz sahibi olmasına ciddi engel çıkaran Temel Karamollaoğlu'dur. Yoksa kısa zaman içinde Fatih Erbakan partinin başında olacaktı. Milli Görüş harekatı yeniden eski gücüne kavuşacaktı. Ne yazık ki Fatih Erbakan engellendi.

Şimdi ne yazık ki Temel Karamollaoğlu ve Fatih Erbakan ikilisi de İmamoğlu'nun değirmenine su taşıyor durumdadırlar.

YRP'nin İstanbul adayı, 2019 yılında Ekrem İmamoğlu'nun kazanmasına yol açan Necdet Gökçınar gibi olmamalıdır. Malum ona verilen oylar İmamoğlu'nun başkan seçilmesine yol açmıştı. İmamoğlu da LGBT'ye destek başta olmak üzere pek çok menfi uygulamada bulunmuştu. Necdet Gökçınar'ın babası Rahmetli Necati Gökçınar ağabeyimizin iyi bir derviş olduğuna şehadet ederiz. Rahmetli sağ olsaydı oğlu Necdet'in icraatına şiddetle karşı çıkardı.

YRP adayını çekseydi, bu Türkiye çapında bir dalgalanma meydana getirecekti. Ve kamuoyunda YRP'ye itibar kazandıracaktı. Milli Görüş kökenli YRP seçmeni daha bir şevkle çalışacak, gelecek seçime eli daha da güçlü olarak girecekti.

Fitne çok yerde pusudadır.

Rahmetli Necmeddin Erbakan hocamız fitne peşinde koşanların ipliğini pazara çıkarmıştı. Onların nerelerin uzantısı olduğunu açık açık ortaya koymuştu.

YRP'nin İstanbul adayının geri çekilmesini istemeyenleri kimlerin yönlendirdiği tahlil edilmelidir.

Kimin hak yolda olduğu, kimin olmadığı hususunda keşke kimyadaki turnusol kağıdı gibi bir usül olsaydı. Ne yazık ki yok. Onun için insanoğlunun içindeki alaca görülememektedir.

Derinlerin hemen her partide mevzi aldıkları malumdur. Bundan dolayı YRP'de mevzilenmek istemeleri de gayet tabiidir.

Burada bazı tarihi bilgileri kaydedelim.

Acizane Tarih Boyunca İkiyüzlüler ve Yahudi'nin Tahta Kılıcı kitaplarının yazarıyım.

1989 yılında Erbakan Hocamız Balıkesir Akçay'da 150 kadar kişiyle bir toplantı yapmıştı. Bu toplantıda herkese bir konferans mevzusu verildi. Bize de SİYONİZM düştü. Bu hususta Türkiye'nin pek çok yerinde konferanslar verdim. Sonunda konferans notlarımı bir araya topladım. YAHUDİNİN TAHTA KILICI adıyla kitap haline getirdim. Erbakan Hocamızın destek ve yönlendirmeleriyle kitap basıldı. Topladığımız belgeler, kayıtlar bizi hayretler içinde bırakıyordu. Sureti haktan görünen nicelerinin nasıl kalleş, nasıl hainler olduğu ortaya çıkıyordu. Bu belgeler toplanması gereken belgelerin belki yüzde biri bile değildi.

Çanakkale Savaşında İngiliz gemilerindeki Müslüman askerlerin oraya nasıl getirildiklerini, İngilizlerin onları nasıl kandırdıklarını yine Rahmetli Erbakan Hocamız çok veciz bir şekilde anlatırdı.