Demirtaş'la kahvaltı

Rüyaları kabusa döndü. Sadece ülkeyi ateşe verip, alevinde ellerini ısıtan pişkin bölücülerin mi Hayır. CHP Kongresi'nde hançerisini yırtarcasına "Demirtaş'a özgürlük" diye bağıran Kılıçdaroğlu ve Özgür Özel'in de kurduğu rüya çöktü. Hatta oturduğu koltuğu Kürtçü DEM'in ve dahi Türkçü İyi Parti'nin himmetine borçlu olan İmamoğlu'nun "bölücüyle kahvaltı" planı uzun yıllar sonrasına tehir edildi.

Geleceğimizi Batı'nın himmetinde arayanları da unutmamak lazım. Ülkenin ekonomik refahını Batı'dan gelecek krediler karşılığında Cumhur İttifakı'nın dağılması, Demirtaş ve Kavala'nın serbest bırakılmasına bağlayanlar da sukutuhayale uğradılar.

Yargılandıkları mahkeme Demirtaş'a 42, yoldaşı Yüksekdağ'a 30 ve Ahmet Türk'e 10 yıl olmak üzere 108 sanıklı davada bölücüleri cezalandırdı. Belki de davanın en önemli sonucu "hiçbir şey yapmadıkları" iddia edilen sanıkların "terörist" olduklarının tescillenmesi olmuştur.

PKK'nın talimatıyla yaptıkları çağrı sonucu üç gün içinde ikisi polis 37 kişi hayatını kaybetti. 67 emniyet, 25 kaymakamlık ve 201 okul binası yakıldı, 1.113 bina hasar gördü. Güneydoğu'yu cehenneme çeviren gözü dönmüş katiller sürüsü partilerinden aldıkları "yakın-yıkın" talimatıyla daha 16'sındaki Yasinleri 17 yerinden bıçaklayıp, üzerlerinden arabalarla geçtiler. Cenazeler tanınmayacak haldeydi. Öyle ki, Yasin'in anneciği ayağındaki beninden teşhis edebildi yavrucağını.

Fakat yaptıkları serhıldan (ayaklanma) çağrısıyla ülkeyi ateşe veren bölücüler hala bu yargılamaların siyasi olduğunu iddia edebiliyorlar. Hadi onların pişkinliklerini anladık. Ya CHP

Üç günlük makamlar için değer mi bu terör yandaşlığı 10 yıl ve 83 duruşma süren mahkeme sürecinde 2 bin 676 kişi mağdur sıfatıyla şikayetçi oldu bu vandallardan. Hiç mi mağdurun hakkını savunmak aklınıza gelmedi

Nasıl olsun ki Çocuklarını terörün elinden kurtarmak için çırpınan Diyarbakır Analarına bir kez olsun kulak vermeyenler, kurulduğu günden bu yana en çok Kürt öldürerek adını kanlı tarihe yazdıran bölücülerden medet umdular seçimlerde.

Öyle pişkinler ki... DEAŞ'ın Kürtleri katlettiği şaiyasıyla sokağa döktükleri insanlara yine Kürtleri öldürttüler. Suriye halkının başına bela olan DEAŞ'ı kendilerini de idare eden efendileri kurmadı mı Bu topraklara ABD eliyle çökmek için yaptıkları çirkin oyunun bir figüranı değil miydi DEAŞ Yetmezmiş gibi, savaştan kaçan