Kandil'e konvoy ne zaman

Askerlik disiplinini hiçe sayıp, arkadaşlarını kışkırtarak yaptığı korsan eylem sebebiyle teğmene soruşturma açılmış ya, kim tutar Atatürk'ün askerlerini.

Adını bile Mehmetçiğe kurşun sıkan yoldaşından alan Ali Mahir'den, "devlete Seyit Rıza'nın verdiği gibi cevap vereceğiz" diyen DEM başkanıyla birlikte yumruklarını havaya kaldırıp meydan okuyan Özgür Özel'e kadar herkes sırada. Hepsi Atatürk'ün askeri. Gülmeyin.

Oysa onlar da çok iyi biliyorlar disipline sevk edilen teğmenin bu eylemden sadece beş dakika önce kürsüde yüzlerce arkadaşına hem de Cumhurbaşkanı'nın huzurunda şu yemini ettirdiğini:

"Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün istiklal ve cumhuriyetin teminatı olarak gördüğü Türk Gençliğinin bir ferdi olarak Türk sancağının şanını canımdan aziz bilip, icabında vatan ve Cumhuriyet uğrunda hayatımı seve seve feda edeceğime namusum üzerine ant içerim"

Askerlerin etmesi gereken resmi yemin buydu ve ettiler. Sonra da olması gerektiği gibi törende kendisini ayakta bekleyen başkomutanları Cumhurbaşkanı Erdoğan'a selam verip töreni bitirdiler. Yani konu ne Atatürk ne de Cumhuriyet.

Fakat CHP için Atatürk imgesi bitip tükenmek bilmeyen bir günah gizleme boyası. Her işledikleri kabahat sonrası tenekeden özenle çıkartıp boyuyorlar kendileri boydan boya.

Oysa bu boya küçük bir yağmurda bile dökülüyor. CHP'nin İstanbul Eğitim Sekreteri Ali Ekber Cömert PKK'nın televizyonunda "ortak mücadele" çağrısı yaparken ekranın altında "soykırımcı işgalci Türk Devleti" yazısı akıyor, tıpkı yüzlerindeki Atatürk boyası gibi.

İmamoğlu PKK üyeliği sebebiyle 10 yıl hapse mahkûm edilen Ahmet Türk'ü Mardin'deki konağında devasa bir araç konvoyuyla ziyarete giderken yüzündeki boyayı silmek için epey uğraşmış olmalı.

Türk Ordusu, Amerikan beslemesi ihanet şebekesini tepelerken, umudunu kaybetmemeli bölücüler. Silahlarını bırakmamalı teröristler.

Terörist başınınız