Cep'i uçuran 7 uygulama

Telefonunuz, performansı düştüğünde, sesi az geldiğinde, kapasitesi hızla tükendiğinde, çok fazla veri harcadığında, ısınma yaptığında, yeni siber tehditlere karşı zayıf kaldığında hatta su aldığında bunları saniyeler içinde bertaraf edecek tam güvenlikli uygulamalar geliştirildi.

Hayatımızın vazgeçilmezi haline gelen cep telefonları, hızla gelişen teknoloji ile birlikte yeni sorunlarla karşı karşıya kalıyor. Örneğin yapay zekalı uygulamalar ve kapsamlı işlevler, her zaman daha çok işlem gücü ve bellek kapasitesi gerektirir. Artan sosyal medya kullanımı ve video çekme işlemleri bataryayı daha hızlı tüketir. Ayrıca evrim değiştiren siber saldırılara karşı her zaman tetikte olmak gerekir. Telefonunuz giriş segmentinde olsa dahi bu sorunları bertaraf edecek akıllı uygulamaları kullanmanız kritik önem taşıyor.

strong class"read-more-detail"Haberin Devamı

SPEAKER CLEANER REMOVE WATER: Telefonunuz biraz su aldığında ya da çok tozlandığında dışarı iyi ses veremeyebilir. Bu uygulama, cihazın içine giren sıvı ve tozları, çıkardığı ilginç titreşimli sesler ile temizlemeyi sağlıyor. Yani çeşitli frekanslardaki sesler, hoparlörü engelleyebilecek maddeleri yerinden çıkarmaya yardımcı oluyor.

SES YÜKSELTİCİ-EZ BOOSTER: Telefonunuzun normal sesi, film izlerken, müzik dinlerken ya da oyun oynarken düşük geliyorsa bu uygulama, ses seviyesini yüzde 200'e kadar artırabiliyor. Bunu yaparken ses kalitesinden de taviz vermiyor. Ayrıca 8 farklı ses moduna da sahip uygulama, seviyeyi hızlı bir şekilde ayarlamayı da sağlıyor.

GAMING MODE-OYUN YÜKSELTİCİ: Telefonunuz yeterince güçlü değilse, grafik yoğun oyunlar cihazınızı zorlar. Böyle durumlar için çeşitli performans artırıcı uygulamalar geliştirilmiştir. Bunlardan biri de Game Mode olarak karşımıza çıkıyor. Bu uygulama, arka plan uygulamalarını kapatır, RAM'i temizler, cihaz sıcaklığını izler, otomatik parlaklığı devre dışı bırakır.

ACCUBATTERY: Bu uygulama da Android cihazınızın pil sağlığını ve ömrünü korumaya yardımcı oluyor. Bunu yaparken pilinizin gerçek kapasitesini (mAh) ölçüyor, sıcaklığı gösteriyor, yıpranma oranını takip ederek tahmini pil ömrünü söylüyor ve hızını izliyor. Ayrıca pil geçmişi ile ilgili grafikler sunan program, hangi uygulamanın ne kadar pil tükettiğini de belirtiyor.