FETÖ kumpaslarına devam ediyor!

Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'da darbe girişiminde bulunmasının üzerinden sekiz yıl geçti. O gece yaşananlar sonucu 251 kişi şehit oldu, bin 491 kişi yaralandı. Ülke genelinde olağanüstü (OHAL) ilan edildi, darbe girişimine katılan FETÖ üyelerine karşı 289 dava açıldı. Davalarda, 4 bin 891 sanık çeşitli hapis cezalarına çarptırıldı. FETÖ'nün kurduğu 100'ün üzerinde okul, dernek, vakıf, yurt gibi kuruluşlar kapatıldı.

Sonrasında devam eden soruşturmalarla kamuda kapsamlı bir FETÖ temizliği başlatıldı. 2 yıl süren OHAL döneminde 125 bin 678 kamu görevlisi memuriyetten ihraç edildi. Türk Silahlı Kuvvetleri, Emniyet ve Jandarma başta olmak üzere kamu kurumları FETÖ'cü hainlerden önemli ölçüde temizlendi.

FETÖ'ye yönelik operasyonlar neredeyse hala günaşırı yapılıyor, hala bir sürü vatan haini tutuklanıp yargıya sevk ediliyor

İşte böyle bir ortamda, FETÖ'nün kalkıştığı ve bu ülkenin askeriyle, polisiyle, halkıyla göğsünü siper edip engellediği darbe girişiminin üzerinden sekiz yıl geçmişken, Ankara Emniyet'inde ortaya çıkarılan FETÖ'cü kumpas hepimizi şok etti.

Emniyet içindeki bazı isimler, yargıdaki iş birlikçilerinden aldığı destekle Ayhan Bora Kaplan soruşturmasını hükümet aleyhindeki bir komploya çevirmeye kalkıştı.

Devletin içinde FETÖ benzeri bir yapılanmanın, aralarında devlet görevlilerinin olduğu üst düzey bürokrat ve gazetecileri dinlediği de ortaya çıktı.

Tam bir FETÖ kumpası yani

FETÖ'nün her zaman olduğu gibi emniyet ve yargıdaki adamlarını kullanarak siyasiler, bakanlar, üst düzey bürokratlar, milletvekilleri ve gazetecilerden oluşan 280 kişiyi takibe alıp telefonlarını dinlediği belirtiliyor

Şaka gibi! Hatta eşek şakası gibi!

Bizim bitti sandığımız, artık şurada, burada bazı kalıntıları olduğunu düşündüğümüz FETÖ, 15 Temmuz darbe girişimi öncesindeki gücünü yeniden kazanmış, belki de hiç güç kaybetmemiş ve yine şeytani kumpaslar, entrikalar, komplolar kurmaya başlamış

Kimse Ayhan Bora Kaplan soruşturması üzerinden kurulan kumpası FETÖ dışında başka uyduruk mihraklara yüklemeye kalkışmasın, o da FETÖ'cü yaftasını yiyiverir!

Düşünebiliyor musunuz FETÖ bizi dinliyor Gazetecisi, siyasetçisi, bürokratı, sade vatandaşı, hemen herkes FETÖ tarafından dinleniyor olabilir