Akıllarınca "Tanrıyı kıyamete zorluyorlar"

Siyonist terör devleti İsrail Refah'a yönelik saldırı başlattı. Gece saatlerinde İsrail ordusunun Gazze'nin güneyindeki Refah kentine düzenlediği hava saldırıları sonucu yüzlerce ölü ve yaralının olduğu bildirildi.

Saldırı sonucu aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu yaralılar, tedavi için Kuveyt Hastanesi'ne kaldırıldı. Yerel kaynaklar, savaş uçaklarının, yoğun topçu atışı ve savaş gemilerinin denizden yoğun ateşiyle eş zamanlı olarak yaklaşık 40 hava saldırısı düzenlediğini, özellikle yerinden edilmiş Filistinlilerin sığındığı çok sayıda evi ve camiyi hedef aldığını belirtti.

İsrailli yetkililerin Refah Sınır Kapısı'nın olduğu bölgeye operasyon yapılacağına yönelik açıklamaları, bugüne kadar İsrail'in Gazze'deki sivillere yönelik soykırımına rağmen bu ülkeyle arasını açmak istemediği için yardımların geçişine izin vermeyen Mısır tarafından tepkiyle karşılandı.

Refah'a saldırı yapılması halinde bunun iki ülke arasındaki barış anlaşmalarının ihlali anlamına geleceğini belirten Mısır tarafı, sınıra 50 kadar tank ve çok sayıda zırhlı araç sevk etti. İsrail'in Refah'a saldırmaya devam etmesi halinde, bölgede kendilerine en yakın ülke olan Mısır ile İsrail arasında büyük çaplı bir savaşın patlak vermesi riski artıyor.

Şeytani siyonist yönetim, 7 Ekim'den bu yana kudurmuş gibi her yere saldırıyor. Gazze, Batı Şeria, Lübnan, Suriye her gün İsrail tarafından bombalanıyor.

Amacının Gazze'yi tehdit olmaktan çıkarmak olduğu zannedilirken, İsrail'in savaşı bütün Ortadoğu'ya yaymak gibi inanılmaz bir stratejiye döndüğünün emareleri okunuyor.

Bu akıl mantık dışı her yere saldırma halinin tek bir açıklaması var

Yahudi olmak isteyip de Yahudiliğin dışarıdan kabule kapalı olmasından dolayı Yahudi olamayan Amerikan Evanjelistlerinin "Tanrı'yı kıyamete zorlama" sapkınlığı

Evet Başka hiçbir savaş stratejisine, taktik anlayışına uymayan bu kudurmuşluğun bundan başka bir izahı olamaz

İsrail, ABD'den gelen beleş bombaları, füzeleri gelişigüzel her yere sallayıp savaş yangınını bütün Ortadoğu'ya yayacak. Buna bir noktadan sonra sessiz kalamayacak olan Müslüman ülkeler İsrail'e saldıracak. İsrail'e saldırıldığını gören ABD ve batılı müttefikleri de İsrail'i korumak üzere savaşa müdahil olacaklar